Haberler

En Güzel Aile Hatıraları Yarışması Açıldı

Güncelleme:

"Hazinemiz Ailemiz" projesi kapsamında "En Güzel Aile Hatıraları" adlı kompozisyon yarışması düzenlenecek.

"Hazinemiz Ailemiz" projesi kapsamında "En Güzel Aile Hatıraları" adlı kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği'nden alınan bilgiye göre, ailenin önemine vurgu yapmak özellikle gençlerin ve çocukların aile bağlarını pekiştirmesine katkıda bulunmak amacıyla birçok farklı etkinlik gerçekleştirildiği açıklandı. Yine bu kapsamda aile bağlarını güçlü tutmak, aile bağlarının hayati önemine vurgu yapmak amacıyla "En Güzel Aile Hatıraları" konulu kompozisyon yarışması düzenleneceği açıklandı.

Yarışmaya dahil olan eserlerde kompozisyon yazma kurallarına ve imla kurallarına dikkat edilmesinin yanı sıra, aile teması üzerinde vurgu yapılarak aile olmanın verdiği birlikteliğin önemini en iyi şekilde anlatan eserlerin belirleyici kıstas olacağı açıklandı.

7'den 70'e herkesin katılabileceği yarışmanın başvuruları 31 Ekim tarihine kadar Kent Konseyi Genel Sekreterliğine şahsen yapılabilecek.Yarışma kuralları ile ilgili detaylı bilgi Genel Sekreterlikten şahsen ya da www.hazinemizailemiz.com internet adresinden alınabilecek.

Alanında uzman yarışma jürisinin yapacağı değerlendirme neticesinde yarışmada dereceye girenler altın ile ödüllendirilecek.

Yarışma sonunda, birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın, dördüncüye ve beşinciye mansiyon ödülü verilecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title