Haberler

En Fazla Çalınan Otomobiller

Güncelleme:

Hırsızlar için bazı arabaları çalmak hem basit hem de kolay para ettiği için bir alışkanlık. İşte Türkiye'de en fazla çalınan otomobiller.

Otomobil hırsızları için bazı modeller adeta vazgeçilmez. Çalmaya doyamıyorlar. İşte hırsızların Türkiye'de bir yıl içinde en çok çaldıkları otomobiller.

TOFAŞ LİDER

Tofaş Çalınan araç sayısı: 1270

Renault Çalınan araç sayısı: 863

Dacia Çalınan araç sayısı: 749

Chevrolet Çalınan araç sayısı: 749

Audi Çalınan araç sayısı: 749

FORD LİSTEDE

Ford Çalınan araç sayısı: 354

Hyundai Çalınan araç sayısı: 191

Opel Çalınan araç sayısı: 132

Mitsubishi Çalınan araç sayısı: 104

Peugeot Çalınan araç sayısı: 83

Mercedes Benz Çalınan araç sayısı: 73

VOLKSWAGEN PEK ÇALINMIYOR

Volkswagen Çalınan araç sayısı: 66

Honda Çalınan araç sayısı: 65

Mazda Çalınan araç sayısı: 58

Toyota Çalınan araç sayısı: 56

SON SIRADA BMW VAR

BMW Çalınan araç sayısı: 54











Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Volkswagen Peugeot Otomobil Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Mağmurrrr:

Oda bir şey mi! Türkiye de minareyi çalan Kılıfını hazırlıyor Araba nedirki ! Haaa Bide şunu söyliyim Daha Eşşeeğe binmesini bilmeyipte trafikte ben şoförümdiye gezen çok, . , , , , ,

17
0
yanıtYanıtla
SA:

MAZ ADAM EŞEK KONUSUNDA ÇOK DOGRU SÖYLEMİŞ KILIF ZATEN BİZİ AŞIYOR

yanıt0
yanıt0
HİKAYE:

Bu nasıl bir bakış açısı, en çok çalınan arabalar Türkiye de en çok bulunan arabalar onun için istatistiği yüksek çıkıyor, arabaların Türkiyede ki toplam sayılarına çalınan sayılar bölünür ve yüzdesi bulunur, o zaman en çok çalınan diye bir iddia ortaya atılabilir, yoksa düz sayılar bir anlam ifade etmez çakma haber olur

14
1
yanıtYanıtla
AhmetC:

kesinlikle haklısınız. ilk zamanlar, ''biz salak değiliz, neden bize böyle davranıyorlar'' diye düşünüyordum, fikrim değişmeye başladı. bu topluma ne verirsen gidiyor. .

yanıt1
yanıt1
lazoğlu:

benim eşeği çalmasınlar da

15
0
yanıtYanıtla
cigonataMobil-ANDROID:

benimde el arabasini caldilar ama pazar arabasi var

5
0
yanıtYanıtla
ADANALI-ERDEM:

Arabam yok kafam rahat

5
0
yanıtYanıtla
diyarliMobil-ANDROID:

gercegi yansitmiyor.bu rakamlar cok gulunç.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

araban olmasın daha iyi zaten durduğu yerde masraf

3
1
yanıtYanıtla
kervan:

teknoloji geliştikçe hırsızlarda kendini geliştiriyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title