Haberler

    KPMG'ye Göre En Değerli Türk Kulübü Fenerbahçe

    Güncelleme:

    Ünlü araştırma şirketi KPMG, Avrupa'nın en değerli futbol kulüplerini belirledi. Fenerbahçe 22. Galatasaray 24. sırada yer alırken Beşiktaş ve Trabzonspor listeye giremedi.

    Ünlü araştırma şirketi KPMG, Avrupa'nın en değerli futbol kulüplerini belirledi. Araştırmaya göre Avrupa'nın en değerli futbol kulüpleri Manchester United ve Real Madrid. Bu araştırma da gösterdi ki, kulüplerin yaşadığı kısa süreli başarısızlıklar, değerlerini düşürmüyor.

    SON 3 YILDIR ŞAMPİYON OLAMADILAR

    İki kulüp de son 3 yıldır liglerinde şampiyon olamazken, taraftar sayılarında veya popülaritelerinde her hangi bir eksilme görülmedi.

    BARCELONA ÜÇÜNCÜ OLDU

    Barcelona bu listeye üçüncü, Alman devi Bayern Münich dördüncü ve Arsenal de beşinci olarak girdi.

    EN DEĞERLİ KULÜP FENERBAHÇE

    32 kulübün açıklandığı listeye göre en değerli futbol kulübümüz, Fenerbahçe. 256 milyon Euro değeri ile listeye 22 sıradan giren Sarı lacivertlileri, 225 milyon Euro ile 24. sırada bulunan Galatasaray takip etti.

    Beşiktaş veya Trabzonspor ise en değerli 32 kulüp arasına giremedi. Ancak önümüzdeki sezon ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek olan Beşiktaş'ın değerinin artmasının beklendiği belirtildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Real Madrid Barcelona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500

    Yorumlar (9)

    hicap dayı:

    beşiktaş listenin 15. sırasında yer almalıdır.

    6
    18
    yanıtYanıtla
    Tek Eglencemiz Fennevvvv:

    Aziz Pisirmis Türk Spor Medyasina Yutturup Sunmus Oysa Dünyada Kendi Stadinda Rakibine Kupa Kaldirtan Fennev Degilmi Genne Bursadan Gol Haberi Geldi 2dk Sampuaniz Diyen Gene Bu Angry Kuslar Degilmi:)) Fennevimin Nami Bikere Cikmis 7YerFennevvv Sampiyonlar Ligindede Kac Yildir Fenneve Shaakkkiylerrr:)) Hemde Nannilli Persilli DieoGaytli:))

    10
    5
    yanıtYanıtla
    4 YILDIZ:

    AVRUPANIN EN DEĞERLİ EN POPÜLER TÜRK TAKIMIN KİM OLDUĞUNU HERKEZ ÇOK İYİ BİLİYO ANKET BOŞŞŞŞŞ

    6
    8
    yanıtYanıtla
    dost:

    hayda en deyerli gulub derlendirmesine bakele ne kadar deyerliseler her sene sanpiyon ligindeler la bunlarin degeri ingiliz ikinci liglerinin bir kulubu deyri kadar deyil bunu deyerlendiren birdaha gozden gecirsin yanlislik ola bilir

    5
    9
    yanıtYanıtla
    beşiktaşlı:

    Beşiktaşın bedavaya anlaştığı van pearsy ye 20 milyon euro masraf edersen, listede yerini alırsın tabiki:))))

    7
    3
    yanıtYanıtla
    NOKTA ...:

    6sliler 8jkliler aglıyor yazık :D

    0
    4
    yanıtYanıtla
    adammısınıZ sizMobil-IOS:

    Ya gidin kumda oynayın Siz. Kimsiniz Beşiktaş ı hiçe sayıyorsunuz

    4
    0
    yanıtYanıtla
    şik şikebahçe:

    para çok ama hiç bişey yok şikebahçede yemicen aga kul hakkını çıkar aheste aheste zuaaaaaa

    1
    0
    yanıtYanıtla
    REİS:

    Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınKALLEŞ pereira kendini kovdurmak için elinden geleni yaptı haklı 3 senede alacağını 1 senede alacak. . . defol aziz DEFOL DEFOL DEFOL. . . Tek suçlı bu ucubde hocaya tahammül ederek sıradan gs ye bile yenilmemize neden olan 3 kupa alabilecekken amatörce hatalar yüzünden SIFIR çeken. . zavallı BAŞKAN aziz defol defooool. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title