Haberler

Dünyanın En Değerli 20. Kulübü Galatasaray

Güncelleme:

Forbes'un "dünyanın en değerli 20 futbol kulübü" değerlendirmesine göre, piyasa değeri 294 milyon dolar olan Galatasaray, listenin 20. sırasında yer aldı.

Ekonomi dergisi Forbes, 11 yıldır yaptığı "dünyanın en değerli 20 futbol kulübü" sıralamasıyla ilgili son değerlendirmesini yayımladı. Piyasa değeri 294 milyon dolar olan Galatasaray, listenin 20. sırasında yer aldı.

EN DEĞERLİSİ REAL MADRİD

Dünyadaki futbol kulüplerinin 2013-2014 sezonundaki mali durumunun değerlendirildiği sıralamaya göre, 746 milyon dolarla en fazla yıllık gelire ulaşan İspanyol kulübü Real Madrid, 3,26 milyar dolarlık piyasa değeriyle "dünyanın en değerli futbol kulübü" unvanını aldı. Real böylece üst üste 3. kez listenin zirvesine yerleşti.

İKİNCİ SIRADA BARÇA VAR

Madrid temsilcisini, bir diğer İspanyol kulübü Barcelona izledi. 2013-2014 sezonunda 657 milyon dolar gelir elde eden "Barca"nın değeri, 3,2 milyardan 3,16 milyar dolara geriledi.

MANCHESTER UNITED 3.SIRADA

Yıllık geliri 703 milyon dolar olan İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, değerini 2,81 milyardan 3,1 milyar dolara çıkardı ve geçen yıl olduğu gibi listenin 3. sırasında kendisine yer buldu.

LİSTEDEKİ TEK TÜRK TAKIMI GALATASARAY

Geçen yıl 16. sıradan girdiği listenin bu yıl da 20. basamağında yer alan Galatasaray, 8 İngiliz, 4 İtalyan, 3'er Alman ve 3 İspanyol ile bir Fransız kulübünün bulunduğu sıralamada Türkiye'yi temsil eden tek kulüp oldu. 294 milyon dolar değer biçilen sarı-kırmızılıların geliri, bir önceki sezona göre 16 milyon dolar artarak 220 milyon dolara ulaştı.


Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Real Madrid Forbes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Vatansever mücahidMobil-IOS:

Mason destekli zengin Galatasaray

3
15
yanıtYanıtla
ÉrkââânnnmobilWeb@haberler.com:

Bir beşiktaşlı olarak sevindim GS hakketti. Bjk de o listeye en kısa zamanda gelmesini umut ediyorum :

12
2
yanıtYanıtla
AKP Mobil-IOS:

Iyide kardesim degerinden cok borcu var buna ne demeli

4
8
yanıtYanıtla
ASD:

Bazılarının ZORUNA GİTMİŞ

11
1
yanıtYanıtla
Yıldıray Mobil-IOS:

Zorunuzamı gitti abiiii

9
2
yanıtYanıtla
Utku gün Mobil-IOS:

Fransızlar yine işini halletmiş

2
8
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Benim gözümde beş para etmez.!!

2
8
yanıtYanıtla
pilavcı:

önce basketcilerin parasını verin CİNCONLAR

1
9
yanıtYanıtla
adalet istiyorum:

hani nerde diğer takımlar çalmaktan çırpmaktan takımları büyümeye gidemiyo ki aslan cimbom heryerde ismin var

7
3
yanıtYanıtla
AMED:

Dag gibi israil ve fransa lobisi arkasında tabi liseteye galatasaray girecek. . . . her zaman borcumuz var diyorlar, sabri hakan balta umutla , yasinle listeye giriyorlar. . . önce beşiktaştan çaldığını 5 şampiyonluğu verin. . . zalad, malatyasporlu eren , şeyhmus, ergun gürsoy mesut yılmaz hani anlarsınız ya. . . .

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title