Haberler

En Çok Görülen Davalar, Darp Davaları

Kırşehir’de avukatların en çok darp cebir suçları ile kendilerine müracaat olduğu bildirildi.

Kırşehir'de avukatların en çok darp cebir suçları ile kendilerine müracaat olduğu bildirildi. Avukat Muhammet Emin Hekimhan, "Kırşehir'de en fazla görülen suç, kavga ve dövüş" dedi.

Hekimhan açıklamasında, "Kırşehir'de en çok görülen suçlar darp,cebir,müessir fiil kavga dövüş suçları en fazla görülüyor. Bu hem çocuklar arasında hem yetişkinler arasında oldukça fazla görülüyor. Bu kavgalar ileri aşamalara giderse bunun sonucu ölüme kadar varabiliyor" şeklinde konuştu.

İLAÇ İÇME VE UYUŞTURUCU SON DÖNEM MODASI OLDU

Avukat Hekimhan, son dönemlerde eğilimlerinde değiştiğini söyledi. Hekimhan, "İntihar ve intihar etme süsü ile karakola intikal eden olaylar da var. Bu tür vakalarda çocuklar ailelerini etkilemeye çalışıyor. Genel manada uyuşturucu alım,satım,bulundurma ve kullanma suçları da yoğun bir şekilde görülüyor. Bu tür suçların çok fazla görülme nedeni ise toplumda kişiler birey olarak kendilerini ispatlamak isterken gençler ise yeni kişilik oluşumu noktasındalar. Medyanın şiddet içeren olayları çok ön plana çıkartması ile geçler buralardan kendilerine rol model olarak seçtikleri kahramanlar vasıtası ile kendilerine kişilik oluşturmak istiyorlar. Gençlere aile içerisinde verilmesi gereken sevgi tam olarak verilemiyor" ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hekimhan Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title