Haberler

En Çok Çocukla 'We Are The World Korosu' Rekoru Kırıldı

Ataşehir Belediyesi, Doğa Koleji Yabancı Diller Bölümü ve Carrefour İçerenköy öncülüğünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için 23 ülkeden ülkemize gelen 480 çocuğunda katılımıyla gerçekleşti.

Ataşehir Belediyesi, Doğa Koleji Yabancı Diller Bölümü ve Carrefour İçerenköy öncülüğünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için 23 ülkeden ülkemize gelen 480 çocuğunda katılımıyla gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencileri ve Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki çocuklarla Dünya Çocuk Rekorları kapsamında 1.920 Çocukla 'WE ARE THE WORLD KOROSU' Rekor denemesi başarıyla gerçekleştirildi.

Hollanda, Bulgaristan, Almanya, Romanya, Polonya, Ukrayna, Avusturya, İspanya, Rusya, K.K.T.C., Bosna Ersek, Macaristan, Kırgızistan, Makedonya, Nepal, Hollanda (Farklı Eyaletlerinden) 480 Çocuğun ihtiyacı olan kardeşleri için yanlarında getirdikleri oyuncakları rekor alanındaki Oyuncak Kumbarasına attılar. Ataşehir Belediyesi Etkinlik Koordinatörü Ali Oben ÖZKAL'ın başarılı sunuculuğu eşliğinde, sahnede çocuklarını izleyen velilere duygusal anlar yaşatan ve 1920 çocuğun arasında çocukluktan başlayan dostluklar kurarak dünya barışına katkıda bulunan rekor denemesi; Prof.Dr. Orhan KURAL Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanı Hüseyin HİŞMAN Ataşehir Belediyesi Bşk.Yrdc. Gül COŞKUN Ataşehir Belediyesi Bşk.Yrdc. Namık sÜRMEN Ataşehir Belediyesi Bşk.Yrdc. Gamze Akkuş İLGEZDİ Ataşehir Belediyesi Prj.Koord. İrfan Zeki ER Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şb. Md. Hakan HOPLAMAZ Carrefour İçerenköy AVM Md.

Hasan KUZU Doğa Kolejleri Yabancı Diller Bölüm Başkanı Gamze İZMİRE Doğa Koleji Proje Sorumlusu Lidya SADİ Carrefor İçerenköy AVM

Aydın TÜRKGÜCÜ Dünya Çocuk Rekorlarından oluşan Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından tescil edildi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koleji İçerenköy Ataşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title