Haberler

En büyük hayalim İzel ve Ercan'la müzik yapmak!

Güncelleme:

'İyi Günde Kötü Günde' albümüyle yeniden sevenleriyle buluşan Çelik, 90'larda birlikte müzik yaptığı İzel ve Ercan Saatçi ile tekrar bir araya gelmelerinin en büyük hayali olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta yayınladığınız yeni albümünüz 'İyi Günde Kötü Günde'yi dinleyenler 'Eski Çelik geri döndü' yorumları yapıyor. Bu albümü hazırlarken en büyük motivasyon kaynağınız neydi?

Çok mutluyum. Bir müzisyenin emeğinin toplum tarafından takdir edilmesinden daha güzel ne olabilir? Hani 'Olduğun gibi görün, göründüğün gibi ol' diye bir söz vardır ya, bu çok zordur. Bu albümü yaparken ki gerçek ruh halimi söylesem kim kabul eder bilemiyorum. Bir sanatçının belki de delice denebilecek, belki de hastaneden rapor almasını gerektirecek ruh hali. Şarkıları yapan ruh da budur.

Şarkıları yaparken size ne ilham veriyor?

Sevdiğim kadın… Onun beni anlamaması, neredeyse 'Baştan bitmeye mahkum bir ilişki daha mı başlıyor' kuşkusunun kalbimi sürekli kemirmesi…

Onları çok seviyorum

Geçtiğimiz günlerde, eski grubunuzdan İzel ve Ercan'a mesaj göndererek, tekrar birleşmeye sıcak baktığınızın sinyalini verdiniz… Var mı bu konuda bir çalışma?

Müzik hayatımda en çok istediğim şey… İkisi de benim için çok özeller. İkisini de ayrı ayrı çok seviyorum ve ayrı ayrı çok başarılı oluyorum. Bu birleşmeyi hangi yapımcı başarabilecek çok merak ediyorum. Ve yaparsa o sene en iyi grup ödülü projesini alacağını düşünüyorum.

Metroda şarkı söylemeniz de büyük ses getirdi. Bu ilgi, 90'lara duyulan özlemi de anlatıyor olabilir mi?

Toplum ya da müzik işi yapan medya "Ah o 90'lar nerede?" dediğine göre bugün müzik yapanlara bir şey söylüyorlar demektir.

Sizce insanların 90'ları ve o yılların şarkı ve sanatçılarını bu kadar çok sevmelerinin en büyük sebebi ne?

Günümüzde yapılan albümler CD olarak hiç satmazken Harun Kolçak albümü yılın en çok satanı olabiliyor. Demek ki "Artık CD satmıyor, mecra tamamen internete dönüştü" şeklindeki şehir efsanesi çok da gerçeği ifade etmiyor. Eğer iyi bir ürün yapılıyorsa toplum bunu hemen değerlendiriyor.

- 32 yıl ve 18 albüm... Kayahan'dan sonra en çok hit üreten erkek sanatçılardan birisiniz...

Bir işçi çocuğu olarak, hiç tanımadığım bir dünyaya girdim. 20'li yaşlara kadar hiç İskenderun karidesi yemedim. Istakozun nasıl ayıklandığını bilmedim. Kendimi bir anda aşk zannettiğim ilişkiler içerisinde buldum ve hep hüsrana uğradım. Kendimi aşk değirmeninin taşında öğütülmüş un tanesi gibi hissettim. Sanırım bu cevabım tüm bu hit şarkıları nasıl yazdığıma bir yanıt olacaktır.

kaynak : gazetevatan


Kaynak: Bültenler / Magazin

İzel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title