Haberler

En Başarılı Turizm Yatırımcıları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Haber.Hakan KAYA-Kamera.

Haber: Hakan KAYA-Kamera: Özgür ARSLAN İSTANBUL DHA

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin en başarılı Turizm yatırımcıları ödülleri Esma Sultan yalısında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'nin turizim alanında gelişmesinde Turizm yatırımcılarının büyük rolü olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin 1980'li yıllarda başlayan turizm trendi 2000'li yıllarda dünyanın en seçkin 10 ülkesi arasına girmesi ve bugün de ilk altı içinde yer alması turizm yatırımcılarının büyük çabalarıyla olmuştur. Eğer 1980 yılında 327 milyon dolar olan turizm gelirimiz 2012 yılında yaklaşık 79 kat artarak 29,3 milyar dolara yükselmişse bunda turizm yatırımcılarınn çok büyük emegi ve katkısı var burda hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Capital ve The Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen toplam 13 kategoride yapılan ödül töreninde birincilik ödüllerini, Beş yıldızlı oteller ve Büyük kent otelleri kategorisinde, Divan İstanbul Asya Kent, Otel işletmeleri kategorisinde JW Mariott Ankara, kongre otelleri işletmeleri kategorisinde,Cornelia Diamont Golf Resort & Spa, butik oteller işletmesi kategorisinde, Argos in Cappadocia, marina İşletmeleri kategorisinde D-Marin Göçek Marina, Kültür Turizmi işletmeleri kategorisinde, Museum Hotel Cappadocia,Sağlık turizmi kategorisi, Güral Sapanca Wellness Park, Doğa Turizmi işletmeleri kategorisinde, Güral Sapanca Wellness Park, Spor Turizmi İşletmeleri kategorisinde, Xanadu Snowwhite, Çevreci oteller işletmeleri kategorisinde, Cornelia de Luxe Resort, Beş yıldızlı oteller,Kıyı bölgesi otelleri kategorisinde, Titanik Deluxe Belek,Türkiye'nin en büyük Turizm yatırımları kategorisinde ise Maxx Royal Belek Golf& Spa havayolları şirketleri kategorisinde,Türk Hava Yolları, birincilik ödüllerini kazandılar. Türk Hava Yollar Genel Müdürü Temel Kotil ödül sonrası yaptığı konuşmada, biz günde 25 saat çalışıyoruz bu ödülle artık 26 saat çalışırız. Bu yıl yüzde 25 büyüdük inşallan bundan sonra da devam edeceğiz. Bu yıl 50 milyon yolcu taşıyacağız.Avrupada ikinci büyük hava yolu şirketi olduk. Artık birinci olmak istiyoruz" dedi. Ödül töreni ünlü Türk sanatçısı Erol Evgin konseri ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title