Haberler

En Acımasız 10 Türk Seri Katil

Güncelleme:

Otoban Katilleri'nden, Artvin Canavarı'na Türkiye'ye korku salmış en acımasız 10 seri katil.

Seri katiller; anormal kişilik bozukluğu sebebiyle 3 ve ya daha fazla kişiyi belli bir algoritma ve kurguda öldüren (örneğin mesleki, görünüş, cinsiyet veya yaş grubu gibi) sosyopati hastası insanlardır.

Amerikan filmlerinde sık sık gördüğümüz ve çoğunluğu ABD Kaliforniya'da bulunan seri katillerin örnekleri ülkemizde de mevcut. Tornavidalı katilden, Artvin Canavarı'na çıktıkları dönemde herkese korku salan ve Türkiye'nin en çok bilinen 10 seri katili bir video derlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Belgesel

Türkiye Artvin Belgesel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

gizemcanan12@hotmail.com:

bunlar adamlı lan kim bunlardan korkar ?? ancak sokaktaki coluk cocuk bunlardan korkarlar. bunlar hiç kürt genclerine denk gelmemişler galiba

27
71
yanıtYanıtla
DadayliSEDAtbirolberlin@gmx.de:

VANLI: la vanli kedi fazla miyavlama kedi medi dinlemem kuyrugunu keserim.

yanıt0
yanıt0
emre çyarin201@hotmail.com:

GİZEMCİM haklısın siz doğuştan hatta tarihten beri kanınız da katillik var.Ama kürt gençleri adına konuşma psikolojik deli.Karının övündüğü şeye bak haberde 10 seri T.katil diyor.TÜRK olsa ,KÜRT olsa,ERMENİ olsa,Alman olsa,vb.olsa ne olacak bir millet adına utanılacak şey.Adamların psikolojisi bozulmuş yada şeytanla iş birliği halinde yani öldürmek vicdan,inaç,insanlık işi.Bunlar yoksa hayvanlışmışsın demek...

yanıt0
yanıt0
Sivaslidtoxin@gmx.de:

kürt gencleri kadar hayatimda korkak görmedim grup oldumu parlarsiniz yanliz oldumu tavsan gibi kacarsiniz.

75
17
yanıtYanıtla
.......fqdwfdsqa@hotmail.com:

Gizem 1. sırada bebek katili apo olması gerekmezmiydi

53
13
yanıtYanıtla
Firariragip198327@gmail.com:

o kürt la

yanıt0
yanıt0
vatandaşashleyselinn@hotmail.com:

Firari bu seri katillerin Türk olduğu ne malum? Türkiye'deki herkes Türk diye geçiyor kimliklerde,pasaportlarda vs. Bunu bilemeyiz.

yanıt0
yanıt0
Firariragip198227@gmail.com:

Seri katillikle milliyet arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsunuz anlamış değilim.Bunlar ruh hastası olmuş insanlar.Onların içinde Türkde vardır kürdde.Haberde Türk yazmışlar,Gizem hemen ırkçılığa başlamış.

yanıt0
yanıt0
aliadgjj@hotmail.com:

Bu seri katilleri benim elime verin seriligi gostereyim. Maalesef cezalarimiz bu katilleri beslwmekten yana

16
3
yanıtYanıtla
kadir meşekdrmsfd34@hotmail.com:

maalesef holivudun piskopatları bi şekilde başarıyorlar gibi...

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title