Haberler

Emsal Teyze, Milyoner Yarışmasına Damga Vurdu

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Emsal Tekin, üniversitelilere taş çıkartan bir performans sergiledi.

ATV'de yayınlanan ve tiyatro sanatçısı Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında, Kayseri Develi'den katılan Emsal Tekin yarıştı.

PERFORMANSIYLA PARMAK ISIRTTI

Sorulara verdiği hızlı yanıtlarla dikkat çeken Emsal Teyze, ilk soruda elenen üniversitelilere adeta parmak ısırttı. 30 bin lirada kalan yarışmacı, sürenin bitmesiyle birlikte önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.

Emsal Tekin, yarışma sırasındaki konuşmalarıyla sunucu Selçuk Yöntem ve izleyicileri güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Selçuk Yöntem Kayseri Develi Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

selimmobilWeb@haberler.com:

Başörtülü diye koyun,yobaz,cahil dediler yıllarca hor gördüler. nice üniversiteli gördük ilk soruda elenen beş yaşındaki çocuğun bildiğini bilmeyen helal Anadolu Kadını

619
2
yanıtYanıtla
karamürselli deli hamdimobilWeb@haberler.com:

Normal üniversite artık kız ayarlama ,ülkücülerin bıçakla sopayla millete saldırdığı, disco partileri züppelerinin oldugu , dersten çok maç konuşuldugu bir yer. Cok sıradan eskiden üniversite bitirmek cok degerliydi.hocalarda bayağı bilgiliydi. Öyle hoca var dersi hiç anlatamıyor. İnanın ben onu hoca degil çöpçü yapmam slayttan okuyor iki laf edemiyor koltuktan kalkmıyor denetlenmesi lazım böyle hocaların atılması lazım.

40
229
yanıtYanıtla
Ay-yıldızMobil-IOS:

Ne cevherler kayboldu sağ sol dediniz yobaz dediniz böyle çok zeki insanlar tanıdım okuması gereken ama bu solcu beyinler müslümanların hakkına girdi canım teyzemin ellerinden öpmek lazım.

67
5
yanıtYanıtla
babanin oglu kemalmobilWeb@haberler.com:

Tebrikler teyze seni hor görenler insanlari farklılastiran ayrım yapan küçümseyen kimseler aldırma sen saf ve temiz duyguların yolunu aydinlatacaktir

70
0
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

üniversite ögrencileri daha ilk soruda elenen nesilin cocuklari iyi bakinda asil sevyenizi görün başi kapli ev kadinlarini küçümsiyen ziyniyet bugün birda görülmüştür ki asil küçük sizler ve zihniyetinizdir

65
3
yanıtYanıtla
Sibel Mobil-IOS:

Arkadaslar onu bunu bırakın da ilk defa bu yarışma bana samimi gelmedi, yani diyorum ki bu işte bi iş var. Teyzenin bu soruları bilmesi zaten en şühpeli yer de üniversite hocasını arayıp da cevaba inanmayıp tekrar güya joker kullanması tuhafdi yani. Teyzem saf cahil inanacagi yerde inanmamasi vs.. Yardim etmişler resmen bu bölümde!!!

5
56
yanıtYanıtla
Demba baaaaMobil-IOS:

Bu kadını aşağılayıcı konuşanlar çok zavallısınız

57
3
yanıtYanıtla
Öğretmen hanımmobilWeb@haberler.com:

İyi valla git otur yarışmacı koltuğuna ilkokul mezunuyum de biraz komiklik yap onlarda seviyenden aşaği kolay sorular sorup zorla kazandırsınlar seni Onların derdi reyting yarışmacının derdi para ...alanda memnun satanda..artık okumadım ama yarışma katılılım diyen şirinlik yapıp malı götüren teyzeleri görmekten bıktık usandıkkk.. Hele yarışmacının her lafına kahkaha atan sunucuda işin en itici yanı...

19
36
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Çok tatlı içi dışı bir bi hanım efendi bizi çok güldürdün teyzem samimiyetinden dolayı dilerim rüyaların gerçek olurda 60 yada daha fazlasını alırsın .

45
0
yanıtYanıtla
irfanmobilWeb@haberler.com:

Cesaretin yeter. Üniversite öğrencileri ve mezunları da gördük.

38
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title