Haberler

Emrullah İşler: İhsanoğlu, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Bir Aday

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yaşını başını almış ve uluslararası görevde bulunmuş bir insandı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yaşını başını almış ve uluslararası görevde bulunmuş bir insandı. Baktığımız zaman son kullanım tarihi geçmiş bir adayı, bir şahsı çatı aday olarak açıkladılar." dedi. CHP ve MHP'nin kendi içlerinde bir aday gösterme cesaretinde bulunamadığını ifade eden İşler, "Ne MHP ne de CHP bir aday göstermedi. Bu bakımdan baktığınız zaman HDP onlardan daha cesaretli oldu." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler bir takım ziyaretteler için Kızılcahamam’a geldi. Belediye ziyareti sonrası açıklamada bulunan İşler, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. İşler şöyle konuştu: "Biz AK Parti olarak genel başkanımızı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Artık ipi göğüslemek üzereyiz. Son 5 gün kaldı ancak muhalefet partileri aday gösterme cesaretinde dahi bulunamadılar. Ne MHP ne de CHP bir aday göstermedi. Bu bakımdan baktığınız zaman HDP onlardan daha cesaretli oldu. Onlar da kendi adaylarını gösteremedikleri için çatı aday gösterdiler. Kamuoyunu bir buçuk ay meşgul ettiler ondan sonra da hiç kimsenin beklemediği bir ismi bir dayatma bir proje sonunda çatı aday olarak gösterdiler. Bahçeli, dün yaptığı açıklamada hala bunun ismini öğrenemedi. Seçimler geçtiği zaman da öğrenemeği için de otomatikmen unutmuş olacak. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yaşını başını almış ve uluslararası görevde bulunmuş bir insandı. Baktığımız zaman son kullanım tarihi geçmiş bir adayı, bir şahsı çatı aday olarak açıkladılar. Çatının çatırdadığını da hep birlikte görüyoruz. 5 gün sonra da bu çatı birilerinin üzerine çökecek. Çatı çöktükten sonra da elbette ki bunun bir takım bedelleri de olacak. Bir dayatma sonucunda bu isim açıklandı. Elbette de tabanda da kabul görmedi."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Emrullah İşler Kızılcahamam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title