Haberler

Emrullah İşler: AK Parti'nin Yılmaz Neferiyim

Güncelleme:

62. Hükümette görevini Numan Kurtulmuş'a devreden Emrullah İşler, twitter hesabından yaptığı açıklamada "AK Parti'nin yılmaz neferiyim" dedi.

61. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan ve 62. Hükümette görevini Numan Kurtulmuş'a devreden Emrullah İşler, Twitter hesabından açıklama yaptı. İşler, ,"AK Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim" dedi

AK Parti Ankara Milletvekili olan Emrullah İşler'in açıklamaları şöyle:

"Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığındaki son kabinede görev yapmak benim için büyük onur ve şereftir.

Başbakan Yardımcılığı görevimde liderimize, partimize alçakça saldırılara karşı dik duruş sergileyerek, doğruları yüksek sesle dile getirdim.

Bundan sonra da demokrasi ve hukuk dışı girişimler konusunda net ve tavizsiz söylemimi sürdürmeye devam edeceğimden kimse şüphe duymasın

Bizler için makamlar gelip geçicidir, kalıcı değildir. Asıl olan aziz milletimize hizmettir, kadirşinas milletimizin duasını alabilmektir.

AK Parti, bir misyon ve dava partisidir. AK Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim.

Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve 62. Hükümette görev olan birbirinden değerli bakan arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Numan kurtulmuş Emrullah İşler Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title