Haberler

"O Ses Türkiye" Şampiyonu Sertkaya, Sahte Hesaptan Yapılan Paylaşımı Yalanladı

Güncelleme:

O Ses Türkiye'de birinci olan Emre Sertkaya, adına açılan sahte hesapların oyununa gelinmemesi gerektiğini belirterek "Yolunu müziğe adamış biriyim" dedi.

O Ses Türkiye'de birinci olarak Türkiye'nin gündemine oturan Batmanlı Emre Sertkaya'nın adına sahte hesaplar açılarak propaganda yapılmak istendi.

AÇIKLAMA YAPTI

Sertkaya, yapılan bu propaganda girişimlerine karşı gerçek hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı.

"YOLUNU MÜZİĞE ADAMIŞ BİRİYİM"

Twitter hesabının olmadığını belirten Sertkaya, hakkında siyasi provokasyon yapıldığını söyledi. Emre Sertkaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "Adıma sahte hesaplar açılmış ve provakasyonlar yapılıyor. Lütfen bu oyunlara gelmeyin. Daha önce de dediğim gibi ben, yolunu müziğe adamış, sanata adamış biriyim."

İşte Sertkaya adına açılan o hesaplardan biri;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (98)

Gamit Mobil-IOS:

Haketmedi birinciliği birinci yapanlar belli kahrolsun pkk

61
59
yanıtYanıtla
türkiyeli türkMobil-ANDROID:

ben bir türk olarak diyorum ki kürtlere haksızlık yapıyoruz. yok demekle yok olmuyor onlarında ne istediklerine kulak vermeliyiz bence. yazık her iki taraftan da ölenlere.

71
27
yanıtYanıtla
TOPRAK İSTİYORLAR:

KEFERELERE ÜS KURACAK, PEŞKEŞ ÇEKİLECEK TOPRAK İSTİYORLAR RAZIMISIN? RAZI İSEN PKKLISIN TÜRK DEĞİLSİN.

yanıt18
yanıt8
KÜRD:

BENDE BİR KÜRD OLARAK DİYORUM Kİ HAKSIZLIK FALAN YOK PKK ZİHNİYETLERİNİN HAİNLİĞİ VAR, PKK NİN OLMADIĞI HER YERDE HUZUR VAR HER BİJİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEMEYEN DEFOLSUN

yanıt31
yanıt20
Tek:

Ben bir kurd olarak diyorumki doguya daha fazla asker polis gelsin. Gerekiyorsa batidan Turkleri buraya yerlestirsunler bu canavarlarla bu gorgusuzlerle yasamaktan biktik

yanıt4
yanıt2
1971:

Yahu Türklük Kürtlük boş işler. Bırakın artık bu cahilliği. Bu ülkede her ırktan insan olabilir. Ne olduğunun önemide yok bence. Önce insan olalım. Insana değer verelim. Kendimizi başka insanların yerine koyalım, empati yapalım. hiç mi çevrenizde Kürt Arap Laz Alevi Çerkez Boşnak arkadaşınız yok. Insan bilmediğine düşmandır. Batı''nın Doğu''ya Doğu''nunda Batıya önyargılı bakış açısı artık değişmeli. Insan heryerde insandır. Iyi insan ve kötü insan var. Irk falan hikaye. Düşmanca tavırlar yanlış.

81
1
yanıtYanıtla
Ayhan:

Seni canı gönülden destekliyor katılıyorum sana keşke herkes bu vatanda bu toprakta yaşayan herkes senin gibi düşünseydi umarım inşallah o günler yakındır Hayatı var ölüm var bunları hatırlamak lazım hepimiz Müslümanız hepimiz kardeşiz hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz görüyoruz müslümanların ne halde olduklarını aynı oyunları bize de oynamak istiyorlar dikkatli olmak lazım

yanıt6
yanıt0
dere:

Seninlen grur duyuroruz kurtsun ya bu yeter

28
48
yanıtYanıtla
UMUT:

kurd olsa pkk olsa ne fark eder allah kurdlere ses vermis

37
24
yanıtYanıtla
sahin:

ülkesını seven herkese can feda kürt türk zaza laz cerkez hıc fark etmez insan olsun yeter yolun acık olsun hak etmıştır . .

53
3
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title