Haberler

Emre Mor, Türk Milli Takımı'nı Seçti

Güncelleme:

Danimarka Ligi'nde Nordsjaelland forması giyen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen 18 yaşındaki Emre Mor, Türk Milli Takımı'nı seçti.

Transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Danimarka Ligi ekibi Nordsjaelland'ın genç oyuncusu Emre Mor, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

SOSYAL MEDYADAN YAZDI

Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 22 kez forma giyen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Nordsjaelland'ın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Mor'un sosyal medyaya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamalar Danimarka basınına yansıdı.

EMRE: ÇOK MUTLUYUM

Emre Mor, "Türkiye Milli Takımı için oynamaya karar verdim. Türkiye Milli Takımı'nı temsil etmekten çok mutlu ve gururluyum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Danimarka Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

yazik olmus ergene:

hayatinin hatasini yapmis, seni burda harcarlar be oglum, kalaydin avrupada

4
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yazık etin kendine kardeşim yazık umarın iyi olur

1
11
yanıtYanıtla
UğurMobil-IOS:

Helal Olsun. Nerde yasarsak yasayalim Türklügümüzde kimse ayiramiyor ayiramaz bizi. Almanyadan Selamlar

6
1
yanıtYanıtla
Yasin:

Trabzon a gelen bütün başkanlar kendi reklamlarını yapıp mafyavari şekilde olanIda götürüp kulüpten kaçıyorlar Trabzon alt yapıya önem vermeli günü birlik gelip gidiyorlar ayıp

0
1
yanıtYanıtla
Turgut:

Şimdi attığı bu gole bakıp çok iyi bir futbolcu mu demeliyiz? Mahalledeki maçlarda aynısını ben çok atmıştım. Bir de gurbetçiler hep esmer olmak zorunda mı?

0
0
yanıtYanıtla
Yobo:

Normal şartlarda gurbetçi futbolcuların Türk milli takımında oynamak için yalvarmaları gerekirken tam tersi Fatih Terim gidip onlara yalvarıyor gel bizde oyna diye. Bu futbolumuzun ne kadar aciz durumda olduğunu gösterir. Kendi futbolcusunu yetiştiremeyen Avrupadan gelen gurbetçilerle yani taşıma su ile değirmeni döndürmeye çalışan bir takım. Taraftara sorsan herkesi ister. Aurelio da geldiğinde aslanım, koçum, vatansever, helal olsun gibi ifadeleri kullandılar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title