Haberler

    Fenerbahçe, Emre Mor'u Kiralamak İçin Harekete Geçti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'u gelecek sezon kiralamak için harekete geçti.

    Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi yabancı futbolcu dışında, yetenekli gurbetçilerin de peşinden gidiyor.

    HABERİ ALDILAR, HAREKETE GEÇTİLER

    Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a imza atan Emre Mor'u Alman kulübünün tecrübe kazanması için kiralamayı düşünmesinin ardından bundan haberdar olan Fenerbahçe yönetimi devreye girdi. Öte yandan Beşiktaş da Borussia Dortmund'a kaptırdığı genç yıldız Emre Mor'u gelecek sezon Bundesliga ekibinden kiralamayı planlıyordu... Yönetim, bu gizli operasyonda ilk olarak sezon başında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 5 yıllık imza attığı Borussia Dortmund'da kadroya girmekte zorlanan 19'luk A milli futbolcunun kariyer planlamasıyla ilgili bilgi aldı.

    1 YILLIK KİRALAMA

    Sarı-Lacivertli yönetim Borussia Dortmund'a Emre Mor'u 1 yıl kiralamak için teklifte bulunacak. Sağ kanatta ve forvet hattında forma giyen Emre Mor, çabukluğu ve süratiyle dikkat çeken bir oyuncu. Aynı zamanda etkili bir sol ayağa da sahip.

    KANATTAKİ TÜM PROBLEMİ ÇÖZER!

    Bu sezon 8'i lig olmak üzere sadece 15 resmi maçta forma şansı bulabilen Emre Mor da daha fazla forma giyebileceği üst düzey bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

    Ay-Yıldızlı ekibimizin de vazgeçilmez isimleriden biri olan Emre Mor için 1 milyon Euro civarında kiralama ücreti ödemeyi taahhüt edecek. Emre'nin transferi kanat sıkıntısı büyük ölçüde çözecek.

    (Takvim)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title