Haberler

Emre Mor: Çek Cumhuriyeti Maçında Vahşice Bir Ortam Vardı

Güncelleme:

Milli Takımımızın genç yıldızı Emre Mor, "Fransa, kariyerimin en harika anlarıydı. Taraftarlar o kadar çok ses çıkarıyordu ki birbirimizi duyamıyorduk. Vahşice ortam vardı." dedi.

A Milli Takım forması ile EURO 2016'da başarılı bir performans sergileyen Emre Mor, Danimarka'ya döner dönmez ayağının tozuyla basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

Genç yıldız, Fransa'da geçirdiği günleri, "Kariyerimin en harika anlarıydı" şeklinde yorumlarken, " Burak Yılmaz'a yaptığım asistten sonra tüylerim diken diken oldu. Stadyum adeta patlama yaşadı. Bunun nasıl olduğunu büyük ihtimalle anlayamazsınız." dedi.

"GÜRÜLTÜDEN BİRBİRİMİZİ DUYAMADIK"

Emre Mor, Çek Cumhuriyeti maçında attığımız ilk golün ardından yaşadıklarını ise şöyle aktardı: "Taraftarlar o kadar çok ses çıkarıyordu ki birbirimizi duyamıyorduk. Vahşice bir ortam vardı."

"AMACIM TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLMAK"

Gelecek sezon Borussia Dortmund'da oynayacak olan Emre, Milli Takıma seçilme sürecinin de kendisini şaşırttığını belirtti: "Öncelikle amacım hazırlık maçlarına oynayabilmekti. Milli Takım için ne seviyede olacağım görülecekti. Yeterince iyi oynayınca takıma seçildim. Bunu ben de beklemiyordum. Bir sonraki amacım artık takımda daha fazla süre almak ve değişmez oyuncu olmak."

"HERKES BANA KARDEŞİ GİBİ DAVRANDI"

18 yaşındaki kanat oyuncusu takımdaki herkesin kendisine sıcak davrandığını ifade ederken, "Onlardan çok küçüğüm. Bana kardeşleri gibi davrandılar. Hepsiyle çok iyi iletişimim var." şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMI ÖZLEYECEĞİM"

Emre son olarak sözlerini şöyle tamamladı:

"Çek Cumhuriyeti galibiyeti harikaydı. Müthiş bir tecrübeydi. Hayatımın en önemli anlarıydı. Milli Takımı özleyeceğim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Burak Yılmaz Danimarka Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

kahraman türk:

Yolun acik olsun kücük ama büyük yürekli cocuk. . seni özlücez.

18
0
yanıtYanıtla
sdgds:

kürk gyme

1
4
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Her zaman en iyi futbolcy olman dilegiyle!(best wishes with you)

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

gelmiş geçmiş enhayırlı işi şu çoçuğu milli takıma kazandırmakla oldu, , ilk defa bir futbolcuyla gurur duyuyorum, helal olsun kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
kuzen:

emre gibi 2 tane daha oyuncu olsun bak bakalım dünya şampiyonu olurmu olmazmı. ardayı milet şişirdikçe şişirmiş hiç bir oyununu göremedik. yabancı klüpler türkiyedeki klüplerin ilerlememesi için uyanık davranıp iyi oyuncuları alıp hemen 1 senede amele futbolcuya çevirip türkiyeye geri gönderiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title