Haberler

Emre Kaya'nın Yeni Teklisi Çıktı

Türk pop müziğinin genç ismi Emre Kaya’nın yeni single çalışması ’Aşk Diye Soludum’, müzik marketlerdeki yerini aldı.

Türk pop müziğinin genç ismi Emre Kaya'nın yeni single çalışması 'Aşk Diye Soludum', müzik marketlerdeki yerini aldı. Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da önemli işler başaran Kaya, yeni teklisinde söz ve müziği kendisine ait olan 'Aşk diye soludum'u hayranlarının beğenisine sundu. Selim Çaldıran aranjörlüğünde, DMC etiketiyle çıkan ve ayrılık hikayesinin anlatıldığı duygusal şarkının, sözleri ve Emre Kaya'nın yorumuyla önümüzdeki günlerde müzik listelerine damga vurmasının beklendiği kaydedildi.

Büyük bir emek sonucunda ortaya çıkan 'Aşk diye soludum'un diğer parçaları gibi 'hit' olacağına inandığını ifade eden Emre Kaya, "Sözleri ile kalplere dokunan bir şarkı oldu. Herkesin çok beğeneceğine inanıyorum" dedi.

'Yılın En İyi Bestecisi' seçildikten sonra 2009 yılında 'Böyle Gitmez' isimli ilk albümünü yayınlayan ünlü sanatçı, daha sonra 'Toz', 'Teşekkür Ederim', 'Apayrı', 'Yapboz', 'Esaret' ve 'Dın Dın' isimli albüm ve single çalışmaları ile müzik listelerinde yer aldı. Emre Kaya, bu çalışmaları ile 'Türkiye'nin en iyi çıkış yapan sanatçısı' ve 'Yılın en iyi erkek pop sanatçısı' gibi prestijli ödüllerin de sahibi olmuştu.

ŞARKININ SÖZLERİ

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler?

Dur, biteceğine başa dönsek yine

Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu?

Dur, yaşanası daha bir ton şey var

Dur, çözülemeyecek olan neydi?

Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi

Tabi doydun, istediğini aldın

Bana doydun, kaç kere beni kendi yerine koydun

Hiç yokmuşum gibi davranıp durdukça ben de acıyı aşk diye soludum.

(İHA) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emre Kaya Çaldıran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title