Haberler

Emre ile Emenike Birbirleriyle Konuşmuyor

Güncelleme:

Gaziantepspor maçında sahada tartışan Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike hala birbirleri ile konuşmuyorlar.

Süper Lig'in 3.haftasında Gaziantepspor'u sahasında 3-1'le geçen Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu ile Nijeryalı futbolcu Emenike’nin maç içinde tartışması günlerce konuşulmuş ve bu olay gündemden düşmemişti.

BİRBİRLERİNİN YÜZLERİNE BAKMIYORLAR

Habertürk'ün haberine göre; Tüm Türkiye’nin önünde tatsız bir gerginlik yaşayan ikilinin hala konuşmadığı ve birbirlerinin yüzlerine bakmadığı öğrenildi. Barışmayan Emre ve Emenike’nin bu olumsuz tutumunun Samandıra’yı da etkisi altına aldığı ve futbolcuların da bir an önce iki ismin barışmasını istediği belirtildi.

EMENIKE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Maçın ikinci yarısında yaşananlarla ilgili FBTV'ye açıklamada bulunan Nijeryalı futbolcu, "Yaşadığımız şey, tamamen duyguların birikmesinden ve duyguların patlamasından oluşan bir andı. Dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Emre Belözoğlu Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ayhan durak:

BAŞTA AZİZ OLMAK ÜZERE İKİSİNİDE FB DEN KOVACAKSIN YANLARINA VOLKANIDA EKLEYEREK. . . ZİRA FB YE KİŞİLİKLİ EFENDİ ADAMLAR LAZIM

5
1
yanıtYanıtla
FATİH:

DAHA BETER OLSUNLAR

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title