Haberler

Emre ile Çağla Kampanya İçin Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Küs oldukları konuşulan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, geliri kanser hastası çocuklara bağışlanacak bir kampanyada yer aldı. İkili, proje için kıyafetlerini bağışladı.

Geliri kanser hastası çocukların tedavisine destek olmak üzere kullanılacak "Alışveriş Yaşatır" etkinliği öncesi ünlüler, Kansersiz Yaşam Derneği'ni bağış yağmuruna tuttu.

İLK KEZ BİR PROJEDE YER ALDILAR

31 Mart-1 Nisan'da yapılacak etkinliğe kıyafetlerini bağışlayan isimler arasında Çağla Şıkel ile Emre Altuğ da yer aldı. Boşandıktan sonra ilk kez bir projede buluşan eski eşler, yardımlarıyla takdir topladı.

Çağla Şıkel, derneğe çiçekli bir elbisesini hiç düşünmeden bağışlarken, Altuğ da konserlerinde sıkça giydiği beyaz ceketini çocuklara bağışladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emre Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

TurkMobil-ANDROID:

kurt turk laz cerkez ayni haklara sahip bu ulkede irkcilik yapan senin gibi adi kisilikten yoksun olanlar bu ulkeyi bolmeye calisanlarla ayni kaptan zikkimlaniyorsunuz bu ulkeyi ne sizin gibilere birakiriz nede bu ulkeyi bolmenize izin veririz...

22
2
yanıtYanıtla
Anne:

coçuklarınıza adam gibi anne baba olun bırakın gururu kini sizi tekrar aynı yuva da görmek istiyoruz. . . . . . .

18
1
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Allah hayirlarini kabul etsin öldügümüzde bizimle gelicek olan yaptigimiz hayirlar

13
1
yanıtYanıtla
aaa:

ne kadar kötu millete rezillik oluyor. . . ya boşanaın ya evlenin, böyle saçma sapan haberlere cıkmakda nedir. . . ya gitme , ya git. . .

5
8
yanıtYanıtla
cumhuriyet çocuğu:

kimsenin umurunda değilsiniz bence

5
6
yanıtYanıtla
fuzuliMobil-ANDROID:

aferim güzel ve hayırlı bir iş çıkarmışsiniz

9
1
yanıtYanıtla
haykii:

bu caglaya oldu bitti ısınamadım bide evlenip ayrılıyolar cok özel insanlarmıs gibi bide haberleri yapılıyo

5
4
yanıtYanıtla
bi ceketmobilWeb@haberler.com:

La adam sadece ceketini bagisliyor yaw..nasıl bir dunya.. Kimileri açlıktan oluyor kimileri milyarlık ceket giyiyor.. Hikmetinden ve adaletinden sual olunmaz Allahım..Cehennemin iyiki var

6
3
yanıtYanıtla
seval güneş:

evvet yuvanıza dönün çocuklarınızın piskolejisini düşünün aşk biryere kadar önemli olan çocuklar emin olun sizleri çok seviyoruz

8
0
yanıtYanıtla
Cok bilenmobilWeb@haberler.com:

Bagisladigi elbiseye para verdi mi ki

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title