Haberler

Emre Günah Çıkardı

Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, Macaristan Maçında Basın Tribününe Doğru Yaptığı El Kol Hareketinin, Fair-play Ruhuna Uygun Olmadığını Bildiğini İfade Etti.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Macaristan maçında basın tribününe doğru yaptığı el kol hareketinin, Fair-Play ruhuna uygun olmadığını bildiğini ifade ederek, ''O hareketi tribündeki bir kişiye yaptığımı ifade etmeme rağmen, herkes kendi üstüne alındı ve haberlere, sanki o hareketi herkese yapmışım gibi yansıtıldı'' dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Emre, bundan sonra transferler dahil hiçbir konuda medyaya açıklama yapmayacağını ve röportaj vermeyeceğini kaydetti.

Kendi üzerinden milli takımın yıpratılmaya çalışıldığını savunan Emre, ''12 Eylül akşamı oynanan milli maçta gol sonrası yaptığım hareketin Fair-play ruhuna uygun olmadığının farkındayım, ancak yapmış olduğum hareket ile ilgili pişmanlığımı kendi içimde yaşamama bile izin vermediler. O hareketi tribündeki bir kişiye yaptığımı ifade etmeme rağmen, herkes kendi üstüne alındı ve haberlere, sanki o hareketi herkese yapmışım gibi yansıtıldı. Milli takımı benim üstümden yıpratmaya çalışıyorlar. Milli takıma davet edildiğim sürece geleceğim ve her zaman olduğu gibi ülkem için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben buradayım, eleştiriye de her zaman açığım'' diye görüş belirtti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e ''İkinci babam'' diyen, kızı Merve'yi de öz kardeşinden ayırt etmediğini ifade eden milli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti:

''Bu haberin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana, bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah'a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title