Haberler

Emre, Fenerbahçe'yle Anlaşamazsa Başakşehir'e Gidecek

Güncelleme:

31 Mayıs tarihi itibariyle Fenebahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Emre için Başakşehir, pusuda bekliyor. Emre, Fenerbahçe ile anlaşamazsa Başakşehir'in yolunu tutacak.

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de yaşanan hayal kırıklığı sonrasında futbol takımının kadrosunda büyük bir revizyona gidileceği ve birçok oyuncuyla yolların ayrılmasının planlandığı konuşuluyor.

FENER OLMAZSA BAŞAKŞEHİR

31 Mayıs tarihi itibariyle Fenebahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Emre için Başakşehir'in pusuda beklediği ve ayrılması halinde bu takımın yolunu tutabileceği konuşuluyor.

AZİZ YILDIRIM KARARSIZ

Emre ile 2 yıl daha yola devam etmek isteyen Aziz Yıldırım, bu konuyla alakalı yeni hocanın da görüşlerini almak istiyor. Saha içindeki hırçın tavırlarıyla Türkiye'nin antipatisini kazanan Emre'nin sarı-lacivertli takımdaki geleceği tam bir muamma.

GÜMÜŞDAĞ ETKİSİ

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın bir dostluğu bulunan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrılması halinde diğer bir İstanbul ekibiyle anlaşması sürpriz olmayacak.

FENER'İ YIKAN TAKIM

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kalmış ve ezeli rakibi Galatasaray, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (106)

LazolimobilWeb@haberler.com:

Cehennemin dibine gitsin artiz, terbiyesiz.

25
1
yanıtYanıtla
........:

ulan emre sende azizde defolun bu takımdan gidin artık türk futbolunun anasını ağlattınız

23
0
yanıtYanıtla
bartınlı:

Bence futbolu bıraksın gençlere kötü örnek oluyor.

19
3
yanıtYanıtla
.........:

bir fenerli olarak söylüyum hemen gitsin. bir futbolcunun ayağı konuşmalı !

21
0
yanıtYanıtla
inanmı yorum:

Başakşehirspor, akıllı takımdır ; bunu kapının önüne bile bağlamaz, değil ki futbolcu olarak alsın.

19
1
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Başakşehirli oyuncuların da ahlakı bozulacak.

19
0
yanıtYanıtla
MUMYA:

MUMYALAMAK LAZIM ARTIK SONRAKİ NESİLLERDE GÖRSÜN BÖYLE BİR HİLLETİ.

18
1
yanıtYanıtla
che:

herkes gitsin emre kalsin

3
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EMREYİ HİÇBİR TÜRK TAKIMI ALMAMALI ZARAR VERİYOR FUTBOLA

17
0
yanıtYanıtla
Yurdum İnsanı:

yaw bu adamın türk futbolundan temizlenmesi lazım , katar''a fln gönderin

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title