Haberler

Emre: Fenerbahçe Teklif Yaptı Ama Kabul Etmedim

Güncelleme:

Başakşehir'le 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre, "Fenerbahçe bana idari anlamda teklif yaptı ama kabul etmedim. Futbolu bıraktıktan sonra seve seve kabul ederim." dedi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Medipol Başakşehir'le 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımdan idari anlamda teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.

Emre Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra ait olduğu Fenerbahçe Kulübü'nde seve seve çalışacağını söyledi. Öte yandan Emre Belözoğlu, yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek.

"EMRE, FENERBAHÇE'YE KARŞI FORMA GİYECEK"

Medipol Başakşehir, anlaşmaya vardığı Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza töreninde ilk söz alan Başkan Göksel Gümüşdağ, "En büyük eksiğimiz Avrupa tecrübesi. Bu eksikliğimizi Emre Belözoğlu ile tamamlayacağız. Sözleşmesinin sona ermesinden sonra Emre Belözoğlu için harekete geçtik. Hocamın, yönetimin isteğini kendisine ilettik. Kendisi de kabul etti. 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi benim manevi kardeşim. Türk futbolunun en önemli oyuncusudur. 1994'ten beri Milli Takımlar'a hizmet ediyor. Başakşehir Futbol Kulübü ailesine hoşgeldin diyorum, başarılar diliyorum. Arda, Barcelona'yı ayağa kaldıracaktır. Kendisini tebrik ediyorum." dedi.

Göksel Gümüşdağ, bir soru üzerine Emre'nin Fenerbahçe'ye karşı da diğer takımlara karşı da forma giyeceğini vurguladı.

"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM AMA..."

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe ile ilgili olarak da "Fenerbahçe'de çok güzel günlerim geçti. Bize orada kaptanlık da layık gördüler. Orada futbol oynamak kolay değil. Benim için zor karar oldu. Ama futbolun içinde bu var. Fenerbahçe'de terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Orada doğru şeyler yaptığıma inanıyorum. Yönetim kurulunun almış olduğu karara saygı duyuyorum. Böylesine önemli bir kulüpten teklif geldiğinde böyle bir karar vermek benim için zor olmadı. Fenerbahçe kulübü benim ait hissettiğim kulüptü. Fenerbahçe bana idari bir görev teklif etti, ama ben futbol oynamak istiyorum. Yeniden teklif gelirse ileride Fenerbahçe'ye hizmet etmek isterim" yorumunu yaptı.

"BAŞAKŞEHİR'İN BİR PARÇASI OLMAYA GELDİM"

Emre Belözoğlu ise "Buraya bir birey olmaya geldim. Örnek camia Medipol Başakşehir'in bir parçası olmaya geldim. İnanıyorum burada çok güzel günlerim olacak. Bu örnek yapının üzerine ne katabilirim ona bakacağım. İnşallah Allah utandırmaz. Arda Türkiye'nin en büyük yıldızı, gururumuz. Böylesine büyük kulübü tercih etmesi, her Türk vatandaşını gururlandırdığı gibi beni de gururlandırdı. İnanıyorum orada çok büyük başarılara imza atacak. Türkiye'yi geçmişte olduğu gibi daha da güzel temsil edecek. Öncelikle futbol oynamak istiyorum. Buradan ayrıldığımda da insanların üzülmelerine şahit olmak istiyorum. Bir sistem takımına geldim. Önümüzdeki sene en büyük hedef Avrupa Kupaları'na gitmek olacak. Örnek camianın en büyük hedefinin Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırmak olduğu gerektiğine inanıyorum. Ahmet abiye (Bulut) teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en büyük menajeri. Arda adına da ona teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (37)

TarafsızMobil-IOS:

Bu adamın hala futbol oynayabildiği bi ülke de futboldan soğumamak ve futbol izlemek elde değil!

10
4
yanıtYanıtla
M KAYA:

EMRE SEN HERZAMAN FB Lİ OLARAK KALACAKSIN DELİKANLI ADAMSIN YAŞA BÜYÜK KAPTAN SENİ BİRGÜN TAKIMIN BAŞINDADA GÖRÜCEZ İNŞALLAH

6
7
yanıtYanıtla
rezidans:

Emre git artık şu ligden.rahmetli hasan doğan sezonu bu sezon.

12
1
yanıtYanıtla
Türkiyem:

Seni Fener kullandı kullandı kirli bir mendil gibi sonrasına fırlattı bu sana müstehak adam olaydın kral olurdun ama sen krallığı değil gittin palyaçoluğu seçtin

4
6
yanıtYanıtla
adın:

bu adam hıyar

9
0
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

DOĞUŞTAN BAŞAKŞEHİRLİYDİ O ZATEN . . . . .

8
1
yanıtYanıtla
kaptan:

doğduğumdan beri başakşehirliyim der yakında

8
0
yanıtYanıtla
adsaddMobil-ANDROID:

şu karaktersizle sözleşme imzalayan da karaktersizdir...

4
3
yanıtYanıtla
hadi len zirzop:

sen karakterinle zaten fenevle birlesmissin, karakter fukarasi mahluk. . hatta azizenin yönetimine mahmutla muratla ilhanla girersiniz. ahlak fukarasi besli olursunuz

5
2
yanıtYanıtla
ACİL:

YÜRÜDE ENSE TRAŞINI GÖRELİM BU SENE LİGTE FENERDE YAPTIGIN PİSLİKLERİ BURADA YAPABİLECEKMİSİN GÖRECEGİZ. .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title