Haberler

Emre Çolak: Keşke Daha Önce Gelseydim Diyorum

Güncelleme:

İspanya'da Deportivo forması giyen Emre Çolak, "Burada disiplinli bir ortam var. Keşke daha önce gelseydim diyorum" diye konuştu.

İspanya La Liga takımı Deportivo'da forma giyen Emre Çolak, Radyospor'a konuştu. Yaz döneminde Galatasaray'dan ayrılıp mavi-beyazlı ekibe imza atan Emre şu ifadeleri kullandı:

"DİL SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM"

"Her geçen maç oynadıkça daha iyi oluyorum. Dil sorunumu çözmek için antremanlardan sonra özel bir hocayla çalışıyorum. İnşallah en yakın zamanda maç sonralarında İspanyolca konuşmaya başlayacağım."

"BURASI DAHA DİSİPLİNLİ"

" Türkiye'ye göre burası daha disiplinli, taraftarlar futbola çok daha konsantreler. Burada çok mutluyum. Keşke daha önce fırsatım olsaydı da gelseydim diyorum. Futbol için en güzel yaşlarımdayım. Bu sezonu çok iyi geçirmeyi umut ediyorum."

"TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORLAR"

"Deportivo taraftarlarının bana ilgisi çok büyük. Kendi içlerinden olan birisi gibi görüyorlar beni. Tarihten gelen bir durumla ilgili burada Türkleri çok seviyorlar. Maçlarda Türk bayrakları açıyorlar, benim ismimin olduğu Türk milli takımı forması giyiyorlar. Çok mutlu oluyor, gururlanıyorum."

"HOCAM YAKINDAN İLGİLENİYOR"

"Her şeyden çok mutluyum. Tek eksik takımın şimdiye kadar az puan alması. Biraz toplama bir takım gibi olduk ama yakında düzeleceğiz. Buradaki hocam benimle sürekli konuşup ilgileniyor. Takımı ileri taşıyıp arkadaşlarıma pozisyon yaratmamı ve gol atmamı istiyor. Onun isteklerini yerine getirmek için çalışıyorum."

"ARDA AĞABEYLE GURUR DUYUYORUM"

"Arda ağabey beni burada hiç yalnız bırakmıyor. Sürekli arayıp soruyor. Maçlardan önce, sonra bir eksiğin var mı diye. Onunla herkes gibi ben de gurur duyuyorum. Arda abi, milli takımımızın kaptanı. İnişli çıkışlı performans her zaman olur. O bizim için çok değerli."

"MİLLİ TAKIMDA OLMAK İSTERİM"

"Son iki haftadır oynamaya başladım. Fatih hocamın bende emeği büyüktür. Milli takım kadrosunda olmak isterim tabii ki."

"BRUMAYA YEDİĞİ İÇTİĞİ YARAMIŞ"

"Derbiyi izleme olanağım olmadı. Deplasmana gidiyorduk. Özetlerden izledim. Gel-gitli güzel bir maç olmuş. Bruma, Türkiye'ye gelmeden önce benimle konuştu. Galatasaray'daki performansına şaşırıyorum. Artık ne yiyip içmişse yaramış Bruma'ya. Çok etkili oynuyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Emre Çolak Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title