Haberler

Emre Çolak'ı Şoke Eden Sözleşme Cevabı: Hoca İstemedi

Güncelleme:

Galatasaray'da Mehmet Özbek, sözleşme teklifi bekleyen Emre Çolak'a "Hoca henüz sözleşme yapmamızı istemedi." dedi, 24 yaşındaki futbolcu şoke oldu.

Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Çolak, Mehmet Özbek'ten aldığı "Hamza Hoca henüz seninle sözleşme yapmamızı istemedi" yanıtıyla şok oldu. Hakan'ın sözleşmesinin uzatılmasından sonra sıranın kendisine geldiğini düşünen Emre Çolak büyük bir şok yaşadı.

"HOCADAN TALEP GELMEDİ"

660 bin TL'ye forma giyen genç oyuncu sözleşmesini uygun şartlarda yenilemek istediğini Mehmet Özbek'e iletmişti. Fakat Özbek'in şu an için kendisiyle sözleşme uzatılması konusunda Hamzaoğlu'ndan kendilerine bir talep gelmediğini, böyle bir talep gelmesi durumunda, masaya oturacaklarını bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Böyle Mobil-IOS:

Al bu da galatasaray formasını bedeva dan giyen futbolcu bu herifin hiç oynadını ve takıma katkı sağladığını görmedim yollayın artık onun yerine yeni faydalı oyuncu alın paralar boşa gitmesin israf bunlar yeter bırakın gitsin bari anadolu takımın da belki ilk 11 sansı bulur yüzü gözü acılır futbol neydi aklına gelir

3
5
yanıtYanıtla
çarıklı milyoner:

panenka emre burası çiftlik değil gs spor kulübü

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title