Haberler

    Emre Çolak: "Galatasaray'da Bana Değer Vermediler"

    İşte Emre Çolak'ın G.Saray'dan ayrılışının perde arkasıGalatasaray altyapısından yetişen Emre Çolak'ın yuvadan kopuşunun perde arkası aralandı.

    İşte Emre Çolak'ın G.Saray'dan ayrılışının perde arkası

    Galatasaray altyapısından yetişen Emre Çolak'ın yuvadan kopuşunun perde arkası aralandı. Takımda üçüncü kaleci Eray'dan sonra en az kazanan (500 bin Euro) isim olan Emre'nin hikayesi devre arasında başladı. Sabah Gazetesinin haberine göre; Eskişehir'e gitmesi yönünde baskı yapan yönetime direnen Emre, son anda Antalyaspor'dan gelen cazip teklife de de 'Hayır' dedi ve Galatasaray'da kaldı. Genç futbolcu ardından da Riekerink'in gelişiyle takıma girdi ve kupanın kazanılmasında önemli rol oynadı. Sezon bitimi ise ipler koptu. Tarık Çamdal'a yeni sezonda 1.391 milyon Euro ödeyecek olan yönetim sözleşmesi biten Emre'ye ise yıllık 750 bin Euro teklif etti.

    FUTBOLU SEÇTİ

    Yakın çevresine "Bana değer vermediler" diyen Emre de Deportivo'ya gitme kararı aldı. Para yerine kariyeri seçen Emre, İspanyol ekibinde net 720 bin Euro kazanacak.

    SINIRA DAYANDI

    Sezonu 8 yabancıyla tamamlayan Galatasaray'da kiralıkların dönüşüyle bu sayı 12'ye çıkacak. Defans, orta saha ve forvete takviye düşünen yönetimi, 14 olan yabancı sınırı zorda bıraktı. İşte Galatasaray'da lejyonerlerin durumu

    KALANLAR

    MUSLERA: 3.3 milyon Euro olan garanti parası 275 bin Euro zam geliyor. Ancak Copa America'daki performansı sonrasında Muslera'ya astronomik bir teklif gelme ihtimali de yok.

    CAROLE: Riekerink'in sol beke monte ettiği Fransız sınıfı geçti, kesinlikle takımda tutulacak.

    LİNNES: Yeni sezonda bir şans daha verilecek. Artısı düşük maliyeti...

    PODOLSKİ: Yönetim sezonu 17 golle tamamlayan ve kupayı kazandıran Alman oyuncudan çok memnun. Satılması gündemde değil.

    DÖNENLER

    DZEMAİLİ: Yönetim sezon başında Genoa'ya kiraladığına pişman oldu. İsviçre Milli Takımı'nın as oyuncusu olarak yaz kampına davet edildi.

    SATILIYOR

    DONK: Menajerine Çin'de takım bulması yönünde mesaj gönderildi.

    KİRALANIYOR

    JOSE: Riekerink'in "Yeterli değil" raporunu verdiği İspanyol'a kiralık forma giyebileceği takım aranıyor.

    YENİ SÖZLEŞME YOK

    CHEDJOU: Sözleşme uzatmak isteyen menajeri geri çevrildi. İyi bir bonservis bedeli getirirse, gitmesine izin verilecek.

    TEKLİFE GÖRE...

    TELLES: İnter'in bonservisini almadığı ancak Avrupa'da piyasası olan Telles'in satışına sıcak bakılıyor. PSG ve Wolfsburg talip...

    BRUMA: Real Sociedad opsiyonu kullanmadı. Bonservis bedeli 7.5 milyon Euro. PSV ve Monaco talip. Ancak yapılan teklifler Galatasaray tarafından yetersiz bulundu.

    Belirsiz

    SNEİJDER: Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'ya çıkış opsiyonu bulunuyor. Yönetim bu paraya Hollandalı yıldızı satmaya hazır.

    FESHEDİLİYOR

    ONTİVERO: Sözleşmesi inceleniyor, tek taraflı fesih yolda...

    GELİYOR

    NEUSTADTER: Alman asıllı Rus milli stoperle 3 yıllık anlaşma sağlandı. 1.8 milyon Euro imza parası verilecek, 1.8 milyon Euro alacak.

    PSV EİNDHOVEN BRUMA'YI İSTEDİ

    Galatasaray'da Emre Çolak'tan sonra Bruma da yolcu... Daha önce Bruma'yı takip eden PSV Eindhoven, sözlü olarak sarı kırmızılı kulübe teklifini iletmişti. Galatasaray da gelebilecek teklif karşısında Bruma hakkında karar verilebileceğini iletmişti. Hollanda kulübü, ekstra bonuslar ile birlikte Bruma için 5 milyon Euro'luk öneride bulundu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Emre Çolak Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title