Haberler

Emre Çolak: Beni Sevdikleri İçin Penaltı Kullanmama İzin Veriyorlar

Güncelleme:

G.Saray'da Emre Çolak, 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra "Penaltıdan sonra atmak istediğimi söyledim. Beni sevdikleri için penaltı kullanmama izin veriyorlar." dedi.

Galatasaray, Bursaspor'la 2-2 beraber kalırken 2. golü penaltıdan kaydeden Emre Çolak maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına konuştu.

"ÇOK GOL KAÇIRDILAR..."

Karşılaşmayı değerlendiren genç oyuncu, "Maça çok kötü başladık. 1-2 tane gol atabilirlerdi. Sonra toparladık. Bu oyunumuza 1 puan iyi diyebiliriz. Çünkü çok gol kaçırdılar, haklarını yememek lazım." ifadelerini kullandı.

"BENİ SEVDİKLERİ İÇİN PENALTI KULLANMAMA İZİN VERİYORLAR"

Sahada Sneijder ve Melo gibi penaltıcılar varken kendisinin topun başına geçmesini de değerlendiren Emre şu şekilde konuştu:

"Herkes takımda penaltı atmama izin veriyor. Hemen topu aldım atmak istediğimi söyledim. Melo geldi, izin verdi. Beni sevdikleri için istediğim zaman karşı çıkmıyorlar."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Emre Çolak Bursaspor Lig Tv Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

KartalMobil-IOS:

Rezil takım beter olun emek hırsızları

8
34
yanıtYanıtla
Gagko Elazığ liMobil-IOS:

Rezil takımın rezil oyuncuları tescilli sikeciler

3
34
yanıtYanıtla
samsun05mobilWeb@haberler.com:

Bu bir puan bizi sampion yapar. Ama kargalar, civcivler nasil heycanla bizim maci izliyorlar. Ne de olsa aslan ölüsü bile korkutur adami...

8
2
yanıtYanıtla
samet usta:

boş koşmayın laaan fenevlıler

4
2
yanıtYanıtla
ifosmobilWeb@haberler.com:

secuyu oynatmak intihardi bruma gbi bir yetenek dururken sinan oynad bu çilginlik hamza hocayi seviyorvm ne olur yapmasn ya

3
2
yanıtYanıtla
cemilmobilWeb@haberler.com:

Atamasaydin iyi olmazdi emrecigim sen ondeyken istesen atmayi senin icin daha iyi olur

4
0
yanıtYanıtla
melenli hasan:

arkadaşlar onu bunu bilmem ben maç sonrası hafta sonları ticari taksiye çıktığımdan o binlerce taraftarın dakikalarca seyrantepeden levente kadar o yağmurda yürüdüklerini gördüm. ve dayanamadım 6 kişiyi arabama almak zorunda kaldım çünkü içlerinde çocukta vardı, o futbolcuların emek hızsızlarının o taraftarları görmelerini çok isterdim , yaaa birinin yüzü gülsün. . .

2
2
yanıtYanıtla
joshholooowwayMobil-ANDROID:

sacma gibi. tabi oanki duygu ve atmosfer nasl bilemiyoruz. gsssss

3
0
yanıtYanıtla
EstebanMobil-IOS:

Bide sen futbolu sevsen..

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title