Haberler

    Emre Can'ın Bileğine Basan Diego Costa'ya 3 Maç Ceza Verildi

    Güncelleme:

    İngiltere Lig Kupası'nda Liverpool futbolcusu Emre Can'a Diego Costa'nın yaptığı sert hareket Chelsea'ye pahalıya mal oldu.

    İngiltere Lig Kupası yarı finalinde salı günü Chelsea, Liverpool'u eledi ama Diego Costa'yı kaybetti.

    3 MAÇ CEZA

    Lig Kupası yarı final mücadelesinde Chelsea ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği mücadelede Diego Costa'nın Emre Can'a yaptığı hareketin ardından İngiltere Futbol Federasyonu (The FA) tarafından 3 maçla cezalandırıldı.

    Eğer cezaya yapılan itiraz reddedilirse 31 Ocak günü oynanacak Manchester City mücadelesine ek olarak Aston Villa ve Everton maçlarında da forma giyemeyecek.

    NE OLMUŞTU?

    Chelsea ile Liverpool arasında 27 Ocak günü oyanan ve Chelsea'nin 1-0 kazandığı karşılaşmada Diego Costa bir pozisyonda yerde olan Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can'ın bileğine basmış ve arkasından iki takımın oyuncuları arasında tartışma çıkmıştı. Maçtan sonra Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, olayın bir kaza olduğunu söylerken, Liverpool menajeri Rodgers, Diego Costa gibi dünya klasında bir futbolcunun böyle hareketler yapmasının gerksiz olduğunu söylemişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Diego Costa Liverpool Emre Can Chelsea Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    tolgamobilWeb@haberler.com:

    oh kopek iyi olmus

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title