Haberler

    Emre: Bu Kadarını Beklemiyorduk

    Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, "Ortada kaybedilen bir üç puan var ve takım kaptanı olarak, bu yenilginin en büyük sorumlusu benim" dedi.

    Fenerbahçe Futbol Takımı ve teknik heyeti, sarı-lacivertli kulübün eski asbaşkanlarından Cihan Kamer'in sahibi olduğu restoranda verdiği öğle yemeğinde bir araya geldi. Günün sonunda, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan takım kaptanlarından Belözoğlu, Galatasaray derbisinde kaybedilen üç puanın sorumluluğunu üzerine aldığını bildirdi.

    Milli futbolcu, bazı gerginliklere sahne olan karşılaşmanın ardından ilk kez konuştuğunun altını çizerek, "Ortada kaybedilen bir üç puan var ve takım kaptanı olarak, bu yenilginin en büyük sorumlusu benim. Takımımı kesinlikle yalnız bırakmamalıydım. Ortamın durumu ve karşıdaki rakibin niyeti ne olursa olsun, atılmamam gerekiyordu, herkesten özür diliyorum. Günün sonunda, herkes kendi ahlakının gereğini sergiler. Biz de geçmişte hatalar yaptık ama bu kadarının karşımıza çıkacağını tahmin etmemiştik. Zaten hiç bir profesyonel futbolcunun da tahmin edebileceğini düşünemiyorum" diye konuştu.

    "ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

    Fenerbahçe camiasının çok büyük bir aile olduğuna da vurgu yapan tecrübeli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti:

    "Biz çok büyük ve çok güzel bir aileyiz. Bu büyük camianın başında, Sayın Aziz Yıldırım gibi çok büyük bir başkan var. Çok büyük tecrübeye sahip bir futbol adamı. Biz de zaten futbolcular olarak yıllardır bu işin içindeyiz. Kaptanlar olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Çok güzel bir oyuncu grubu var. Arkadaşlarımız işimizi fazlasıyla kolaylaştırıyorlar, bize sevgi yanında büyük saygı besliyorlar. Takım içinde bu hiyerarşinin olması başarıyı getirir. Yeni gelen arkadaşlarımızı da çok çabuk içimize aldık. Bu sayede, başka takımlarda oluşabilecek sıkıntıları yaşamadık. Biz sadece Volkan ile birlikte ağabeylik yapmaya çalışıyoruz."

    Emre Belözoğlu, Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçın, kırmızı-beyazlı takımın küme düşme potasına yakın oluşu sebebiyle zor geçeceğini sözlerine ekledi.

    "HERKES YAPTIĞIYLA KALIR"

    Kaleci Volkan Demirel ise Galatasaray maçında yaşanan olayların geçmişte kaldığını ifade etti.

    Deneyimli file bekçisi, "Herkesin yaptığı kendinedir. Biz, yolumuza devam ediyoruz. Herkes yaptıklarıyla kalır, dolayısıyla bizim için hiçbiri dert değil" dedi.

    Volkan Demirel, Medical Park Antalyaspor maçında her iki takımın da kendi çıkarları doğrultusunda mücadele edeceğini dile getirerek, "Onlar da biz de 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Antalyaspor'un durumunun bizimle, bizim durumumuzun da onlarla bir ilgisi yok. Üç puan almak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Volkan Demirel Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
    500

    Yorumlar (1)

    Akrepppumut_mavi1903@hotmail.com:

    Kendi kendinizi yaktınız böyle şampiyon olsan ne olur Cimbom'u yenmeliydin fener

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title