Haberler

Emre Belözoğlu, Oyundan Çıktıktan Sonra Montu Yere Fırlattı

Güncelleme:

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Eskişehirspor maçının 74. dakikasında oyundan çıkarılınca elindeki montu yere fırlattı.

Fenerbahçe'nin Eskişehispor deplasmanında 1-1 berabere kalarak puan kaybettiği maçta Emre Belözoğlu'ndan şok tepki...

ÖNCE CANER SONRA EMRE

İsmail Kartal, 69. dakikada Caner Erkin'i oyundan çıkardı yıldız isim bu duruma bozulsa da çok belli etmemeye çalıştı. 74. dakikada ise Emre Belözoğlu'nu oyundan çıkardı.

EMRE MONTU YERE FIRLATTI

İki futbolcunun saha kenarına gelirken, Emre'nin İsmail Kartal'ın yüzüne bile bakmaması dikkatlerden kaçmadı. Emre, kendisine verilen montu da yere fırlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu İsmail Kartal Eskişehirspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

Yurdum İnsanı:

Başkanı Aziz Yıldırım , oyuncusu Emre ne bekliyorsunuz ki ?

24
13
yanıtYanıtla
AZİZİM:

Değmeyin, şikeci fenere iyi oluyor. Biz fenerlilere şu Volkan, Aziz ve Emre''den kurtulun dedikçe onlar sahiplendiler ve destek oldular. O nedenle çirkef Emre iyi yapıyor feneve. . Bir gün gelir de İsmail''e ayar verirse fenerliler daha çok sever. .

17
14
yanıtYanıtla
Dr.Spock:

Emre, Volkan ve kara papaz AZIZ bir an evel birakmali . . . . .

23
7
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

Sonuçta teknik direktör o sende onun kararlarına saygı duyacaksın ama saygı ile sen bir arada olamazsın

22
6
yanıtYanıtla
M akinMobil-IOS:

Emre nin ve volkan demirel in lisansini iptal etmek lazim turk futbolunun yuz karalari bislikler bu gucu onlara veren aziz efendi dus su turk futbolulun yakasindan pislikler

20
4
yanıtYanıtla
ABIZER:

ulan yinemibu adiy emre hermacda bir adilik yapiyor nezaman temiz fotbola donecegiz acaba

17
5
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Gayet güzel sonuç. . Hatta Eskişehir galip gelseydi daha iyi olurdu. . Emre de takımda böyle huzursuzluklar yapınca daha iyi oluyor. Emre ve Volkan fenerbahçenin en iyi oyuncuları. Şikeci fenere zarar verdiği müddetçe Emre bizim için iyi oyuncu sayılır. .

8
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yeter emreeeee bıktık senden

18
2
yanıtYanıtla
rahmiMobil-IOS:

İsmail kartal maçı sen kaybettirdin Maç 1-0 ken çıkar veboyu al diego veya selçuk şahini maç 3-0 olur

8
11
yanıtYanıtla
beşiktaşlıyım çok şükür:

burada karaktersi 10 numaraya saydıran sevgili gsliler bunu Türk futboluna bela eden sizlerdiniz ne çabuk unuttunuz gsden gitti diye emreden kötüsü yok sizin gözünüzde. dinime küfreden müslüman olsa bari derler sizde de melo var onu ne yapacaz peki?Türk futbolu volkan emre melo aziz hacıosmandan ne zaman kurtlursa işte o zaman avrupa ile yarışırız bunlar olduğu müddetçe papua yeni gine den farkımız olmaz

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title