Haberler

Emre Belözoğlu'ndan Yanal Yorumu: Vız Gelir Tırs Gider

Güncelleme:

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Ersun Yanal'ı futbolcuların gönderdiği söylentilerine sert çıktı. Kaptan, "kim ne söylemiş kim ne konuşmuş, vız gelir tırıs gider" dedi.

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Roma maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Ersun Yanal’ın takımdan ayrılığında oyuncuların etkisi olduğuna dair çıkan haber ve sosyal medya yorumlarına cevap veren Emre, “Çok ağır konuşurum, sonra bunları yazarsınız” diyerek tepki gösterdi.

"VIZ GELİR TIRS GİDER"

Milliyet gazetesine konuşan Sarı-lacivertli futbolcu, “Herkes şunu çok iyi bilsin, biz futbolcular olarak sahanın içinden başka bir yere konsantre olmayız. Burada bizim yapmamız gereken, başımızda kim varsa ona destek olmaktır. Onun dışında kim ne söylemiş kim ne konuşmuş, vız gelir tırıs gider” dedi.

"İSMAİL HOCAYLA AĞABEY KARDEŞ İLİŞKİSİNDE OLDUK"

İsmail Kartal’ın çalışma sisteminin Kocaman ve Yanal’a benzemediğini ifade eden Kaptan Emre, “İsmail Hoca’nın sistemini ve çalışma planını hiç kimseye yakın görmüyorum. Kendine has bir çalışma sistemi var. Çok büyük hocalarla yan yana çalıştı. Kendisi de 6-7 tane takımı tek başına çalıştırdı. Bu anlamda takım içinde de çok sevdiğimiz biri. Bize hiç bir zaman hocalık yapmadı. Hep ağabey kardeş ilişkisinde olduk. Bununla beraber de hep mesafeliydik. O yüzden inşallah iyi başladı böyle devam eder. Biz İsmail Hoca’yı çok seviyoruz. Elimizden geldiğince burada olan bütün hocalarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 5 senedir beraberiz onunla. İnşallah bizim de bunda payımız olur” şeklinde konuştu.

"4.YILDIZI TAKMAK İSTİYORUZ"

Emre yeni sezonla ilgili olarak, “Tam anlamıyla hazır değiliz. Süper Kupa’ya kadar zamanımız var. Sezon yeni başlıyor zaten. Hazırlık maçları iyi de gitse, kötü de gitse de hiçbir zaman ölçü olmaz. Önemli olan bu ciddiyeti korumamız. Bu sene 4. yıldızı takmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Ersun Yanal Fenerbahçe Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Tc:

Lige hiç yakışmıyon pislik

48
16
yanıtYanıtla
memo:

emre def ol

47
14
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR:

araba kazası ile birisinin ölümüne sebep olan bir katilin söyledikleri ne kadar doğru olabilir.

32
18
yanıtYanıtla
fkomuhammeduslu31@hotmail.com:

emrenin o olayda suçu yok aptal adamyaya geçidi yerine bariyerlerden karşıya gecmeye çalışıyor ve emrenin kullandığı araç vuruyor araçın saatte hızı 90 km otoyolda adamın40 ile gidecek haliyok.

yanıt0
yanıt0
Tc gs:

Gerçi meloya kötü davranan kişi düşmanımdır

24
19
yanıtYanıtla
zlatan:

adam olsan gam yemem bi de bunu haber diye çıkarıyosunuz. insandan biraz onur olsa gider yurtdısında oynar

27
7
yanıtYanıtla
bio:

İleriki günler kimin haklı olduğunu gösterecek ama FB.ye 3 kaptan bir şey verdiğiniz yok sen müzmin sakat diğerleride formsuz bakalım işin sonu ne olacak Aykutu,ve Ersun hocayı yediniz bakalım planlarınız nasıl tutacak mı göreceğiz şimdi iş başa düştü....İnşaallah 4. yıldızı takarsınız yoksa sizi FB. taraftarı ömrü billah affetmez.....

17
13
yanıtYanıtla
SIKOCU AMCA:

Al birini vur ötekine. (E.Yanal, Emre, Aziz Yıldırım Demirören) Hepsi şikeci!!

17
7
yanıtYanıtla
a:

takacam ben sana merak etme yanlış anlama 4. yıldızı yani :)

13
10
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Ersun fenere 5 yıldız takacamış!!!

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title