Haberler

Emre Belözoğlu Hayatını Kaybeden GS'li Muhabirin Aliesine Yardım Etmiş

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu, Florya'da Galatasaray tesislerine girerken kapıya sıkışarak yaşamını kaybeden gazeteci Erkan Koyuncu'nun ailesine yardımda bulunmuş.

Geçtiğimizi günlerde ikinci kez babalık sevinci yaşayan Emre Belözoğlu'ndan örnek davranış. Fenerbahçe ve Milli Takımın kaptanı Emre Belözoğlu Florya'da Galatasaray tesislerine girerken kapıya sıkışarak yaşamını kaybeden gazeteci Erkan Koyuncu'nun ailesine yardımda bulunmuş.

BURS SÖZÜ TUTULMAMIŞ

Hürriyet'in haberine göre; Koyuncu'nun eşi yaptığı açıklamada "Galatasaray bize 150 bin TL, Galatasaray İş Adamları Derneği 30 bin TL yardımda bulundu. Fakat her ay çocuklarıma burs vereceklerini söylediler, bize bakacaklarını söylediler ama bu sözlerini tutmadılar.

EN BÜYÜK DESTEK EMRE'DEN GELMİŞ

Olaydan hemen sonra bayramdı. Bayramda Galatasaray'dan bizi kimse aramadı. Bize en büyük destek Emre Belözoğlu'ndan geldi. Galatasaraylı futbolcular, yöneticiler kimse aramadı bile" diyerek Belözoğlu'na teşekkür etti.

SADECE EMRE DEĞİL

Koyuncu'nun eşine sadece Emre Belözoğlu'nun değil sarı lacivertlilerin diğer futbolcularının da yardım ettiği belirtiliyor. Ancak bu yardımların gizli tutulması istendiği de öğrenilen bilgiler arasında.

NELER OLMUŞTU ?

Erkan Koyuncu, Galatasaray'ın sabah antrenmanını için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmişti. Tam tesisten içeri girerken demir kapıya sıkıştı. Güvenlik çalışanları Koyuncu'yu fark eder etmez kapıyı açtı. Koyuncu kanlar içinde yere yığıldı.İlk müdahaleyi klüp doktorları yaptı. Bu sırada olayı duyup kapıya gelen Galatasaraylı futbolcular şaşkın ve üzgün bakışlarla gelişmeleri izledi. Durumu ağır olan Koyuncu daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede de kalp mesajına devam edilen koyuncu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Hürriyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

D:

iki yüzlü emre adamsan her zaman adam olmayı bil dönek

8
29
yanıtYanıtla
BJK:

Haberi hiç bakmadım bile ve diyorum ki Emre sen tam bir şrfsszn.

1
32
yanıtYanıtla
Ç.Emre:

bu masumane hareketler senin pisliğini kapatmaz emre efendi. . . . Çiirkef Emre diye kayıtlara geçtin bikere. . . . .

6
21
yanıtYanıtla
ragi1907:

ADAM GIBI ADAM EMRE BELEZOGLU KRALSINN SENI CEKEMEYNLER CATLASIN

25
1
yanıtYanıtla
mho:

sahada ve özel hayatında örnek birisin olmayada devam et,

14
8
yanıtYanıtla
ali:

HALE ALEYHTE YAZAN İNSAN MÜSFETTELERİ VAR SİZLER İNSAN DEĞİLSİNİZ HAYVAN BİLE DEĞİLSİNİZ NE OLDUĞUNUZ BELLİ DEĞİL SİZLER ANCAK NEFRET KUSMUĞUSUNUZ.

13
6
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Allah Razı olsun

19
0
yanıtYanıtla
ali:

Biribirimize yardımcı olmazsak İnsan olduğumuz nerden belli olacak. .

19
0
yanıtYanıtla
Zeki:

Ölümün takımı/rengi/dini/ırkı olmaz. Yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür etmek lazım.

19
0
yanıtYanıtla
Emre Adam:

Emre saha içi hariç saha dışında zaten on numara adam. Hem manevi kimliği var hem de yardımsever. Bunu kimse sorgulayamaz. Çok kez sabah namazında camide karşılaştım. Maşallah demek lazım.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title