Haberler

Emre Belözoğlu, Eşini Son Anda Vazgeçirmiş

Güncelleme:

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, feribotta uğradığı saldırıda az daha ailesiyle birlikte yola çıkıyordu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, Eskihisar-Topçular feribotunda yaşadığı saldırı, futbol kamuoyunda gündeme otururken, asıl tehlikenin son anda önlendiği ortaya çıktı.

EŞİNİ SON ANDA VAZGEÇİRMİŞ

Karısının akrabasının açılışına katılmak için yola çıkan Emre'ye, bu yolculukta eşi Tuğba Belözoğlu ile birlikte çocukları da eşlik edecekti. Eşinin yakınını bu özel günde yalnız bırakmak istemeyen sarı-lacivertli oyuncu, eşini son anda bu seyahatten vazgeçirdi.

DOĞRU KARAR VERDİĞİ SONRADAN ANLAŞILDI

Emre, yeni doğan 3 aylık kızları Zeynep Neda ve oğlu Ömer Akif'in bu seyahatte yorulacağını düşünüp, Orhan Ak ile yola çıkmaya karar verdi. Eşi, küçük kızı ve oğlunu son anda Mudanya'ya götürmekten vazgeçen futbolcunun ne kadar doğru bir karar aldığı ise feribotta yaşanan olayın ardından ortaya çıktı.

Aksi taktirde saldırılan aracın içinde Emre'nin ailesi de olacaktı. Bu nedenle olay, çok daha vahim bir noktaya ulaşabilecekti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tuğba Belözoğlu Emre Belözoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

reis:

köpekler ancak topluca saldırır birde. . . sırtlanlar. . . ama helal emreye 3 ünün yere sermiş. . .

18
13
yanıtYanıtla
zaza:

helal olsun emre tek başıına hepsine yetmişsin

14
9
yanıtYanıtla
bir bilen:

medeniyet fukarası gezicci çarşı. . . aileside olsa terbiyesizlik yapardı. . .

8
3
yanıtYanıtla
bodrum alimobilWeb@haberler.com:

Adam olanla kimse ugrasmaz.

3
6
yanıtYanıtla
100 galasarayliyimmobilWeb@haberler.com:

emreye geçmiş olsun. saha icindekiler sahada kalir bunu anlamayan futboldan uzak dursun. neymis bilice kufretmis mis eder o da ona eder. bilic senin neyin olur biray sonra turkiyede bile olmaz. herkes aklini basina almali yok emre cirkefmis hircinmis. sanki bilic melek, ya o zamN fb lileri toptan oldurelim lig mig kalmasin, biraz insafli olun bende emreyi sevmeyen saha icindeki biriyim hatta uyuz oluyorum, ama emreyi sokakta gorsem ya selam veririm yada gormezden gelirim. hatta saha disinda volkana bile tahmmul edilmeli vs...malesef futbol seyircisinin seviyesi yerlerde, gercekle şovu ayirt edemiyor

8
0
yanıtYanıtla
PersilMobil-ANDROID:

Yapilan hareketi tasvip etmemekle birlikte malum futbolcu musveddesinin de nasil bir karaktere sahip oldugu cumle alemce malumdur. Bu hareket neden kendisine yapiliyor da bir baskasina degil. Ya yanindaki insan kiligindaki yaratigin silah cekmesine ne demeli. Film setiyle gercek hayati ayiramayacak beyin yoksunu iki ayakli mahluk.

3
4
yanıtYanıtla
adsaddMobil-ANDROID:

herkes sen değil.yaninda ailen olsaydi kimse birşey söylemezdi de yapmazdi da...

2
4
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Her insan hata yapar bu kadarda insanin ustune gidilmez gecmis olsun

3
3
yanıtYanıtla
Yuh Mobil-IOS:

Ben seni yakalarsam anlarsın adam değilsin güzel bi döverim

3
3
yanıtYanıtla
KINIYORUM:

BİR GALATASARAYLI OLARAK EMREYE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM. ULAN İNSAN GİDERKEN Bİ HABER VERİR

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title