Haberler

    Emre Belözoğlu Dünya Kupası Favorisini Açıkladı! / Eurosport Özel

    Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

    Futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün hizmete açıldı. 26 yıl önce Türkiye Futbol Federasyonu’na kazandırılan Riva’daki arazi üzerine kurulan ve 14 ay gibi kısa bir süre içerisinde Türk futbolunun hizmetine sunulan tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Törene, TFF eski başkanları ve futbol kulüplerinin başkanları da davet edildi.

    Bu davetlilerin arasında Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Mehmet Topal, Mert Günok da törende yer alan isimler arasındaydı. Fatih Tekke ve Arda Turan da tesisi gezen futbolcuların başında geliyordu.

    Tören sonrası Emre Belözoğlu, Çağrı Develioğlu ile kısa da olsa bir Dünya Kupası sohbeti gerçekleştirdi.

    Dünya Kupası'nın 'Sürpriz sonuçlarla dolu geçtiği gibi göründüğüne, ama işin aslının öyle olmadığını inandığını' söyleyen Emre, "Keşke orada olabilseydik diyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir Dünya Kupası izliyoruz. Sürpriz gibi görünen sonuçlar sürpriz değil aslında. Çünkü hazır olan takımları tahmin ediyorduk. Brezilya'da Güney Amerika takımları daha hazır gibi göründü. Tabii bunda iklimin ve rakımın da önemi olabilir" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Recep Tayyip Erdoğan Emre Belözoğlu Hasan Doğan Eurosport Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title