Haberler

Emre Belözoğlu: Bu İş Futbol Olmaktan Çıktı

Güncelleme:

F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, saldırının ardından "Bu iş futbol olmaktan çıktı. Biz Trabzon'a nasıl gideceğiz, onlar Kadıköy'e nasıl gelecek? Kan davasına döndü." dedi.

Fenerbahçe kafilesi Çaykur Rizespor maçı dönüşü silahlı saldırıya uğradı, olayın ciddiyeti sonrasında anlaşıldı. Kafilede bulunan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ise yaşadıkları sıcak gelişmeleri, dünü, bugünü ve olması gerekenleri anlatıp çok önemli mesajlar verdi.

İşte Emre Belözoğlu'nun Millet Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar:

"BU İŞ FUTBOL OLMAKTAN ÇIKTI"

"Bu tam anlamıyla bir suikast girişimi... Düşünün biz gece 22.30'da öldürülüyorduk bir gün sonra 13:.30'da arkadaşlarımız attıkları gole seviniyorlar. Bu kadar basit mi? Bu iş futbol olmaktan çıktı. Bu yaşananların ardından biz Trabzon'a nasıl gideceğiz, onlar Kadıköy'e nasıl gelecek? Resmen kan davasına çevildi. Kim temizleyecek bilmiyoruz."

"BUNDAN SONRA KİMSE BURAYA GELMEZ"

Kuyt tesislerde ağlıyordu. Türkiye Futbol Federasyonu yabancıyı serbest bıraktı. Haydi iyi bir yabancı getirsinler. Bu saatten sonra iyi bir yabancı gelmez. Eldeki mevcut yabancılar da gider. Adamlara ne diyeceksiniz. Fenerbahçe - Trabzonspor olayı deseniz bir dert, ülke içi bir sorun deseniz ayrı bir dert. Tüm dünya bizden bahsediyor.

"GERÇEKTEN YORULDUK"

Bu iş şampiyonluk mücadelesi falan değil. Spordaki herkes kendi işini Fenerbahçe üzerinden görmek istiyor. Yorulduk. Gerçekten yorulduk. Bizim dışımızda birileri el atsın nasıl çözüm bulacaklar bilmiyorum ama birileri bir şey yapmalı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

freedom_58:

kim sebep oldu acaba hayvan.

37
0
yanıtYanıtla
alp:

EMRE SENDE FUTBOLDAN ZİYADE ÇİRKEFLİK

30
0
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

aha su ülkede konusacak son kişisin sen son kişi. . .

25
0
yanıtYanıtla
şerefin takımı:

senin gibi zihniyetler yüzünden olabilrmi emre efendi sen degilmydin kafanı keserim diye hareket yapan dinime küfür eden zındığa bak ya

23
1
yanıtYanıtla
bucaaaa:

sen bu olayı hala Trabzonspora yoracak kadar basit bir insansın sayenizde Türk futbolu nerelere geldi bırak defol git bu ülkeden artık.

23
0
yanıtYanıtla
İİNAN:

SAYENDE EMRE DENEN VARLIK. SENİN, VOLKANIN, AZİZ YILDIRIMIN, HACIOSMANOĞLUNUN VE SENİN GİBİLERİN SAYESİNDE. RUH HALİNİ DÜZELT ÖYLE ÇIK SPOR YAP.

20
0
yanıtYanıtla
harun:

sayende bide çıkmış açıklama yapıyosun sorun çıkarmadığın maç yok çok zıplama. . . . .

19
0
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

İşte senin gibi adamların yüzünden futbol bu hale geldi Emre Bey? Her maçta ona buna dayılanmak, Hakeme posta koymak, kavga çıkarmak senin gibi adamlara sahaları yasaklamak lazım aslında. .

18
0
yanıtYanıtla
lazoli:

futbolun ciban baslarinin basinda sen geliyorsun , pislik cikarmadigin mac yok, gittin yürt disina ordada ayni senin gibiler futbolkun icinde var oldukca bu is düzelmez:::::::::::::::::

17
0
yanıtYanıtla
freedom_58:

bütün olanların sebebi sensin hayvan oku bu yorumu.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title