Haberler

Emre Belözoğlu: Arda ve Burak Beni Çin'e Götürecek

Güncelleme:

Emre Belözoğlu, Arda Turan'la ilgili "Bu iki arkadaşımız beni Çin'e götürecek." dedikten sonra "Pardon." dedi. Burak Yılmaz ise "Pot kırdı." ifadesini kullandı.

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın katıldığı televizyon programı eğlenceli anlara sahne oldu. Emre Belözoğlu'nun hakkında Çin'e transfer olacak iddiaları çıkan Arda Turan'la ilgili sözlerini Burak Yılmaz "Pot kırdı" diye değerlendirdi.

"BU İKİ ARKADAŞIMIZ BENİ ÇİN'E GÖTÜRECEKLER"

Rıdvan Dilmen'in, "Emre kaç yıl daha oynar?" sorusuna Burak Yılmaz, "Şimdi Premier Lig hedefimiz var." dedi. Ancak o esnada Emre Belözoğlu, hakkında Çin'e transfer olacak haberleri çıkan Arda'yı da işin içine katarak, "Bu iki arkadaşımız beni Çin'e götürecekler" dedi. Rıdvan Dilmen'in, "İki arkadaşımız derken" hatırlatması üzerine de Emre Belözoğlu, "Pardon" dedi. Burak Yılmaz ise "Pot kırdı" ifadelerini kullandı.

1 YIL DAHA RAHATLIKLA OYNARIM

Emre Belözoğlu, "Bir sene daha oynamak istiyorum. Özellikle bir hedef koymadım. Sene sonunda da Allah sakatlık vermezse bir yıl daha oynama niyetim var. Ama 2-3 sene değil de, her sezon sonunda ailemle oturup düşünürüm. Bu sene sonunda bir yıl daha rahatlıkla oynarım." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Burak Yılmaz Arda Turan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title