Haberler

Emre Belözoğlu: Montumu, Hocama Tepki Olsun Diye Fırlatmadım

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu, Eskişehirspor maçında montunu yere fırlatmasının hocasına karşı bir tepki olmadığını ifade ederken "O an verdiğim tepki rakip takımın taraftarınaydı" dedi.

Fenerbahçe, ligde önceki gün deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalarak zirve yarışında kritik bir yara aldı. Karşılaşmaya damga vuran olaylardan biri de Emre Belözoğlu'nun 73. dakikada oyundan alınırken İsmail Kartal'la göz göze gelmemesi ve montunu yere fırlatmasıydı.

KARTAL'A YÖNELİK DEĞİL

34 yaşındaki deneyimli oyuncunun bu hareketi kendisini kenara alan Kartal'a bir tepki olarak yapıp yapmadığı da önemli tartışma konularının arasında yerini aldı. Ancak Emre söz konusu tepkisine açıklık getirirken hareketinin Kartal'a yönelik olmadığını ifade etti.

"ANLIK BİR REFLEKSLE MONTUMU FIRLATTIM"

Özellikle sosyal medyada çok konuşulan olayı yakın çevresine değerlendiren Sarı-Lacivertli takımın kaptanı, "O an verdiğim tepki ve gösterdiğim reaksiyon Eskişehirspor taraftarınaydı. Neredeyse bütün karşılaşma boyunca küfür yedim. Kenara geldiğimde de tribünlerden tepkiler vardı. Ben de anlık bir refleksle montumu yere fırlattım. Ancak kesinlikle hocama karşı bir hareket değildi. Kendisine saygısızlık yapmam asla söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Emre, karşılaşma boyunca da topu ayağına aldığı hemen her pozisyonda ıslıklanmıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Eskişehirspor İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Adınızı YazınHASEN MALATYA:

ULAN EMRE PİSLİĞİ TÜRK FUTBOLU SENDEN NE ZAMAN KURTULACAK EMRE VOLKAN SABRİ MELO GİBİ PİSLİKLER TEMİZLENMEZSE ÜLKEMİZ FUTBOLUNUN VAY HALİNE .

5
6
yanıtYanıtla
AKİGO:

bu karaktersiz adamı yeşil sahaladan uzaktutun

9
1
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

Bi macinida adam gibi bitirsen.ama nerde sende o insanlik

9
1
yanıtYanıtla
levent leventMobil-ANDROID:

kıvırma kalçada hoş duran bir eylemdir. kıvırma emre kıvır senin ağzına yakışıyor. kıvırrrr

8
2
yanıtYanıtla
yoruyorum:

yemezler emre. kimsenin zekasıyla aly etme, bariz bi şekilde hocana trip atıyorsun. sonrada dansöz gibi kıvırıyorsun. kaypak

9
1
yanıtYanıtla
furkan:

her maçta kötü şekilde anılan ve tribünlerden ömrünün sonuna kadar küfür yiyecek olan tek futbolcudur türkiyede bunun kadar karaktersiz parmakla sayılamayacak kadar az futbolcudur milyonlarca insan haksız emre haklımı

8
1
yanıtYanıtla
FREEDOM_58:

iyide neden sadece sana küfrediyorlar elini başına koyda bir düşün neden ben neden ben diye.

7
1
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Acaba niye eskisehir taraftari, butun taraftarla. hatta ve hatta fb taraftari sana ve volkana tepki gosteriyor... bi dusun

7
1
yanıtYanıtla
1961Mobil-ANDROID:

sen derhal futbolu bırak çok sevimsiz olmaya başladın.

6
1
yanıtYanıtla
sade vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Bıktık artık senin bu şov işlerinden.. Git artık...

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title