Haberler

Emre Altuğ Twitter Hesabını Gelen Tepkiler Yüzünden Kapattı

Güncelleme:

Emre Altuğ - Çağla Şikel çiftinin boşanma kararının yankıları sürüyor. Çiftin 2 oğulları yüzünden devam ettirdikleri evliliklerinin Çeşme'de açtıkları butik otelin zarar etmesiyle iyice bozulduğu ve farklı ilişkiler yaşamaya başladıkları konuşuluyordu.

KEREM ORTAK DOSTUMUZ

Şikel'in geçen kış Kuruşme'de hayli samimi görüldüğü basketbolcu Kerem Tunçeri'yle geçen yaz da Çeşme'de arkadaşlarının teknesinde gizlice buluştuğu iddiaları gündeme geldiğinde Şikel, "Bu iddialar şaka gibi... Açıklama yapmaya bile gerek yok. Kerem, Emre'yle ortak dostumuz, Çeşme kazan biliyorsunuz. Sürekli aynı beach'teyiz, Emre de ben de karşılaşıyoruz. Herhalde insanlar bunu görüp böyle bir şey uydurdu" demişti. Boşanma haberleriyle tekrar bu konu gündeme gelince ve sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutulunca Altuğ, Twitter hesabını aynı gün kapattı. İnstagram hesabını ise kullanmayan şarkıcıya "Çocuklarınızın hatrına barışın" mesajları yağıyor.

TUNÇERİ TÖRENE KATILMADI

Çağla Şİkel'in yasak aşk yaşadığı öne sürülen Kerem Tunçeri'ye 2007 yılında evlendiği Tuğba Çıkrıkçı da geçmişte yasak aşk yaşadığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Basketbolcunun boşanma davası sırasında tanıştığı Peray Özdil'le beraberliğinden de Mila adında bir kızının olduğu konuşuluyor.

Son olarak Çağla Şikel-Emre Altuğ ayrılığında kilit isim olarak gösterilen Tunçeri, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Yılın En Beğenilen Sporcu ödülünü almaya hak kazandığı törene katılmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Tunçeri Emre Altuğ Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

inegölmobilWeb@haberler.com:

Yuva yıkanın yuvası olmaz.Etmeyin eylemeyeyin şu evli barklı insanların etrafında dolanan yaratıklar bırakın bu işleri.milletin yuvasını dağıtmayın.Velevki o evlilikler arada çıkmaza girmiştir.Sıkıntılar vardır.fırsat bilmeyen böyle durumları.Çocuklara yazık.vicdanlı olun biraz.Etraf bekar erkek kadın dolu.onlara bulaşın.Rabbim kimsenin yuvasını cehenneme çevirmesin.Herkese akıl fikir vicdan versin.

74
1
yanıtYanıtla
papas yorgo sirtakis:

BUNLARIN DiNi IMANI OLMADIGINDAN, BUNLARI LANETLIYORUM. . CEHENNEMiN TAAAAAAA DiBiNE GITMELERi iCiN;DUA EDIYORUM. . . AMEN AMEN. .

14
15
yanıtYanıtla
DEMOKRATAdınız Yazın:

EMRE AĞIR ABİ VARDIR BİR BİLDİĞİ !!!

26
3
yanıtYanıtla
sibel:

hayırlısı olsun, Emre Altuğ şarkıcılığı ve oyunculuğu ile başarılı bir sanatçı, maalesef ünlü kadınlar, erkeklerin maddiyatı bozulunca çabuk havlu atıyorlar

23
5
yanıtYanıtla
Vedat alpmobilWeb@haberler.com:

Bence bu önlülerin çocuk yapmaması lazım çünkü çoğunun ane babası değişiyor .

25
1
yanıtYanıtla
sezgn:

bu devirde evlenen adam kafayı yemiştir bu kadını ayrıcalıklı kılan medeni kanun varken yemişim evliliği her ğün evlenirim daha iyi

13
9
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sanatçılar içerisinde kişilik ve karekter olarak en sevdiğim bu çiftti Severek evlenip, 7 sene evli kalmak ve 2 Çocukta olduğu halde bu duruma düştülerse Elbette bir sebebi vardır. Haklarında hayırlısı olsun.

15
7
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

LAN oğlum neden evleniyorsunuz neden

17
1
yanıtYanıtla
Misliyle karşılık verilecekMobil-ANDROID:

defolun gidin ahlaksızlar

12
6
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

Yazik olmus...

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title