Haberler

Emre Altuğ Boşanmanın Ardından İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Çağla Şikel ile ani bir kararla yollarını ayıran Emre Altuğ, ayrılığın ardından ilk kez konuştu ve "Çocuklarımız olmasaydı kanlı bıçaklı olana kadar devam ederdik" dedi.

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla 7 yıllık evliliklerini noktalayan Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti ayrılığın ardından uzun süre sessiz kalmıştı. İlk olarak Çağla, boşanmanın ardından kendi programında konuşmuştu.

EMRE DE İLK KEZ KONUŞTU

Sessizliğini koruyan ve ayrılık hakkında konuşmayan Emre Altuğ, ilk kez bu konuda merak edilenlere cevap verdi ve şunları söyledi: İkimiz de kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz ama çocuklarımız için dünyayı değiştiririz. Kalbim de ağladı gözlerim de ağladı ama şu anda duruma alışma çabası içerisindeyim. Bu meseleyi saygı çerçevesi içinde sonlandırmamız çocuklarımız içindir. Yoksa biz kanlı bıçaklı olana kadar devam ederdik. Sorumluluğunu bilen çocuklarımız için yaşayan insanlarız. Asla ihanet olmadı. Ne Çağla ne ben bu haysiyet yoksunu tavra girmeyiz. Çok ciddi evreler atlatarak bu evliliği koruduk." dedi.

İlgili Haberler

Çağla Şikel de boşanmanın ardından şunları söylemişti:

"NASIL GÜLÜP, EĞLENİYORSUN DİYORLAR"

İlk ve son kez konuşuyorum. Ben burada gülüp eğleniyorum. 'Nasıl bu kadar çabuk toparladın' diyorlar. Şimdi ben aşçı olsam yemek yapmayacak mıyım! Bu benim işim ve paramı buradan kazanıyorum. Bu benim işe saygımdır.

"BOŞANMAYA DAHA ÖNCE KARAR VERDİK"

Emre ile güzel bir evlilik yaptık. İki güzel çocuğumuz oldu. Boşanma kararını daha önce aldık. Hakkımızda senaryolar yazılmaya başladı. İsmi geçen kişi benim arkadaşımdır, arkadaşım kalmaya devam edecek.

"GÖĞSÜMÜN AÇILMASI TALİHSİZ BİR OLAYDI"

"Onun dışında bundan aylar önce yayında bir kaza yaşamıştım. Biliyorsunuz göğsüm açılmıştı. Bunun üzerine ben sustum, çok bir şey söylemedim. Çünkü hem benim, hem de ailem için çok talihsiz bir olaydı. Orda dediler ki 'Çağla göğsünü bilerek açtı', 'Çağla göğsünü reyting için açtı', 'Çağla göğsünü açtı ama hala reyting yapamadı' gibi cümleler kurdular. Onlara hiçbir şey söylememiştim. Tek bir cümle var. Kendileriyle zaten hesaplarımız devam ediyor. Ben o dalga geçtiğiniz, ne biçimmiş, bilmem neymiş dediğiniz sizi memnun edemediğim göğüslerimle 2 tane çocuk emzirdim. Bununla da gurur duyuyorum."

"ÇOCUĞUMA ALDIĞIM AYAKKABIYLA DALGA GEÇTİLER"

"Dedim ki 'çocuğuma 1500 liralık ayakkabı almam. Devir ekonomi devri. Artık dikkat etmem gerekiyor harcamalarıma. Onların geleceğine yatırım yapmam gerekiyor' dedim." "'Vah vah Çağla Şıkel'e bak 1500 liralık ayakkabıyı da alamıyormuş" dediler. 'Gelin arkadaşlar aramızda para toplayalım da çocuğuna ayakkabı alsın' diye dalga geçtiler."

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER"

"Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler sosyal medyada dolaştı. Hiç ağzımı açmadım hepsine 'eyvallah' çektim. Çünkü kimsenin benimle ilgili düşüncelerini değiştiremem. Bu mümkün değil ama çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. Dolayısıyla o yazan kişi kendini çok iyi biliyor. Sadece bunlarla ilgili değil, başka şeylerde var söyleyemeyeceğim. Kendini çok iyi biliyor. Mahkemede onunla göz göze hesaplaşacağım."

"BİZ ÇOK GÜZEL YUVA KURDUK"

"Biz çok büyük bir aşk ve sevgiyle bunu her zaman söyledim sevgili Emre Altuğ ile yuva kurduk. İki tane dünya güzeli yavru sahibi olduk. Herşey çok güzeldi. İnsanlar şaşırmış olabilirler ama biz bu kararı dün alıp bugün boşanmadık. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik ve gerçekten çok zor alınmış bir karar..."

"EMRE'YE HALA SAYGIM, SEVGİM SONSUZDUR"

"Hala kendisine sevgim saygım sonsuzdur. Bu arada çıkabilecek dedikodulara karşı da biz yayın yasağı ve tedbir kararı aldık. Bu gerçekten önemli bir karardır. Bu kararı hiçe sayarak asılsız dedikodu veya senaryolar üretilmeye devam ediyor. Bunlara dur demek için ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne öncesinde, ne şimdi, ne de sonra böyle bir şey olması imkansızdır. Emre Altuğ ben ölene kadar, tabii ki o da son nefesine kadar çocuklarımın babasıdır. Ben de iki çocuk annesiyim hepinizden biraz daha özveri, biraz daha saygı rica ediyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emre Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

cem tuna:

Bağnaz zihniyet sürekli sanat''a ve sanatçılara saldırıyor. . . Ulan daha geçenlerde doğuda bir yerlerde bir İmam''ın kendi kız kardeşine tecavüz ettiği ortaya çıktı sen hala Sanatçıları''ın ahlakını mı sorguluyorsun? Toplumun hiç bir zümresi ile ilgili senin yaptığın şekilde önyargılı bir tespit yapılamaz. . . Aşağıda vaaz veren zavallı cahilsin hem de zır cahil. . Sanat ve sanatçı düşmanlığını Ahlak dersi maskesi ile perdelemeye çalışıyorsun. . .

22
11
yanıtYanıtla
her seyin bir alameti vardIR..?:

IMANIN ALAMETi HAYADIR:bu artist tayfasinin cogunda utanma duygusu hic yoktur, , cünkü utanan bir insan ALLAHTAN korkar ve ayip seyler yapmaz, , insanin sokakta veya yabanci insanlarin icinde hanimini veya baska bir kadini öpmesi ayiptir, , ayni sekilde bir bayaninda avret yerleri acik olarak toplum icersine cikmasi ayiptir, , eger cikiyorsa o utanmiyor demektir, utanmayan bir kimsedede, iman yoktur. .

13
18
yanıtYanıtla
Gerçek Ama Acı:

Emre Altuğ hükümete yanaşmak için can atıyor Çağla Şikel buna tek engeldi sürmemesinin sebebi budur. . .

5
23
yanıtYanıtla
orhan cız:

yazık oldu dışarıdan çok mutlu bir çift olarak gözüküyorlardı tek kelimeyle yazık ettiler olan 2 çocuğa olur yazık.

24
4
yanıtYanıtla
dilek k:

Özellikle biz bu türk halkı niye böyleyiz niye hemen çamur atıp kin pislik kusuyoruz. Evlenmek kadar boşanmakta normal! sanki bizler yaşamıyoruz! allah kınayanın başına versin o zaman. . .

24
1
yanıtYanıtla
Bosversenize:

Valla ne cikiyorsa haci hoca takimindan cikiyor.

12
12
yanıtYanıtla
asibiri:

ulan bi bitmediniz hangi haberi açsak altında dini bir yorum ulan kendiniz çokmu müslümansınız herşeyi 4-4 lükmü yaptınız . herkes kendi bacağından asılacak git hayatını nasıl yaşıyorsan yaşa gelmişsiniz buraya yok bunlar hayasız yok öyle böyle . parayla imanın kimde olduğu bilinmez. Şunuda unutmayın sizlerin en hayırlısı insanlara en faydalı olanınızdır der yaradan.

16
5
yanıtYanıtla
ÜMRAN:

emrenin seni alması zaten komikti. sen kiiiiiiiii?

16
5
yanıtYanıtla
erzurum:

sizler kötü örneklersiniz. yok efendim kocama ölene kadar saygım olacak yok efendim çocuklarımın babası gibi masallar anlatmayın. sanaat camiasında evlenip ayrılmayan pek nadir. sanaat haline getirmişler boşanmaları. insan birkere evlenir. kimse çocuğunun annesini başkasıyla istemez. bizim namus anlayışımız budur. ama butür boşanmaları normal görenlere saygımız var. hesaplarını bize değil allah verirler. . . .

12
8
yanıtYanıtla
solin:

yav he he e heeeeeeeee

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title