Haberler

Emrah'ın Son Cimriliği Yok Artık Dedirtti

Güncelleme:

Cimriliği dillere destan olan Emrah, canı et yemek isteyen 8 aylık hamile eşini ünlü bir restorana götürmeden önce menajerine mekanı arattırıp hesap alınmamasını istedi.

Büyük bir servete sahip olmasına rağmen cimriliğiyle nam salan Emrah, bu kez 'Yok artık' dedirtti. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin hisselerini alarak servetine servet katan Emrah'ın son vukuatı cimrilikte son nokta oldu.

HESABI ÖDEMEDİ

Ünlü şarkıcının, canı et çeken 8 aylık hamile eşi Sibel Kirer'i restorana götürmeden önce menajeri Engin Esen'e arattırıp hesap alınmaması için rica etti. Birçok ünlü ismin müdavimi olduğu restorana eşiyle birlikte baldızını da götüren Emrah, hesap ödemediği gibi masadan bahşiş bile vermeden kalktı.

SERVETİNE SERVET KATIYOR

Twitter'dan 5 milyon dolarlık hisse alan Emrah, emlak imparatoru olarak biliniyor. Bodrum'da 200 odalı bir oteli, toplam 100 dairesi ve 12 dükkanı olduğu iddia ediliyor. Ünlü sanatçının gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

EMRAH'IN DİĞER TASARRUF TAKTİKLERİ

Süper lüks otomobiline LPG taktırdı.

Emrah; lüks restoranlara gittiğinde, arabasını valeye vermemek için arka sokaklara park ediyor.

Bebek'te aylık 15 bin liraya kiraya verdiği mekana gidip akşam yemeklerini bedava yiyor.

Annesi Ayten Erdoğan'a 65 yaş üstü ücretsiz akbil çıkarttı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Esen Facebook Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (149)

reza zarraf:

fakirlik rollerinde oynaya oynaya aç kalma korkusu iliklerine işlemiş

38
0
yanıtYanıtla
gogo:

bunun hakkından nuri alço geliyordu

34
1
yanıtYanıtla
baba yarısı:

böyle cimrilerin sonu hep bellidir. amansız bir hastalığa yakalanır sonra dünyayı harcasa kurtulamaz

34
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

bence en doğrusu yapıyor ne yapsın yani gece kuluplerinde şampanyalar viskiler patlatıp fuhuşa zinayanı harcasın helal bence tutumlu olmak böyle bişey keske bende böyle tutumlu olabilsem helal emrah

22
12
yanıtYanıtla
...:

mal sahibi mülk sahibi , kim götürmüşte sen biriktirip duruyorsun . . . insan cehennemede parayla gider ama cennet bedava . . .

33
0
yanıtYanıtla
AAaa:

yanında götürebilecek mi?Hiç ölmeyecekmiş gibi davranıyor

32
1
yanıtYanıtla
EMRAH KOŞŞ:

DEMEK Kİ HALA ACILARIN ÇOCUĞU SANIYOR KENDİSİNİ :)

27
2
yanıtYanıtla
talhaonat:

oğlunu bile bir daire karşılığında mirasından çıkartan adam herşeyi yapar doğacak çocuğada şimdiden acıyorum

29
0
yanıtYanıtla
davut:

zekatda vermezdir bu pinti.

29
0
yanıtYanıtla
Eda:

yuhh ya o kdr paran var annene akbil mi kullandıryn eger bu haber dogruysa sana adam dııyenın gozu çıkar

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title