Haberler

Emrah'ın Oğlundan Duygulandıran Mesaj

Güncelleme:

Kardeşinin fotoğrafını sayfasında paylaşan Tayfun altına da "Elyasa'm babamız Emrah, hayatlarımız farklı ama... Abin her zaman senin yanında olacak" notunu düştü.

Babası Emrah ile uzun süredir küs olan Tayfun, nüfus kayıt örneğinde yeni dünyaya gelen kardeşi Elyasa'nın ismini görünce duygulandı.

"HİÇ BIRAKMAYACAĞIM"

Tayfun sosyal medya hesabında "Bugün bir şey gördüm baksana Elyasa'm. Biz aslında hep olacağız seninle. Ayrı olsak da sen benim kanımsın. Elyasa'm canım kardeşim benim inşallah abin sana kollarını açacak zamanı gelince. Hiç bırakmamak üzere..." notunu yayınladı.

"BABAMIZ AYNI HAYATLARIMIZ FARKLI"

Kardeşinin yüzü görünmeyen bir fotoğrafını da sayfasında paylaşan Tayfun altına "Elyasa'm babamız Emrah, hayatlarımız farklı ama... Abin her zaman senin yanında olacak. Bana mı benziyor? Olabilir mi" notunu düştü.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

RamsesmobilWeb@haberler.com:

Yetim filmleriyle duygu sömürüsü yaptı şimdi yetim birakiyor. Yetim olarak büyüdü şimdi kendi çocuklarini yetim birakiyor.

63
2
yanıtYanıtla
XMobil-IOS:

Lan millet siZe ne el alemin cocugundan

34
13
yanıtYanıtla
BbMobil-IOS:

Emrahın anasının da çok suçu var.

46
1
yanıtYanıtla
holy wombat:

lan emrah bu kadar parayi hangi mezarda harciyacan

43
2
yanıtYanıtla
PoloMobil-IOS:

Emrah 1 para etmez

42
0
yanıtYanıtla
CücüMobil-IOS:

Bazı insanlar var serveti çok ama senin gibi oglu yok Emrah annene kızabilir ama seni ayırmamalı bırakmamalı hele aldıgı o kagıt çok ayıp delikanlılıkda ve müslümanlıkda evladı inkar yok Allahın verdigi nesebi sen evrakla yok sayamazsın ahiretin kötü olur ahiretde parada yok çok pişman olursun para ve avrak dünya işi ama vebali ahiretde bulur seni Ali Can

35
0
yanıtYanıtla
çetin kaya:

anana yaptıklarının cezasını ALLAH ondan kat kat çıkaracak sende o pis herifi tanıma onda şeref haysiyet bir lokma olsaydı seni red etmezdi sen onu baba olarak tanıdığın müddetçe bir baltaya sap olamaz sürünürsün emrahın oğlu diye

33
2
yanıtYanıtla
alo emrahhhmobilWeb@haberler.com:

Hic unutmam bide tv lere cikip bu cocuk benim degil dedi yuzde 99 dna raporuna karsi.hic sevmemustim emrahi bu inkar olayindan sonra hic mi hic sevmiyorum

31
0
yanıtYanıtla
Ayse:

BU ADAM NE YAZIKKI SENIN BABAN AMA SEN ÜZÜLME GÜNÜN BIRINDE YAPTIGI AHLAKSIZLIGIN ACISI ALLAHIM ONDAN CIKARIR. DÜNYA ETME BULMA DÜNYASIDIR:

29
0
yanıtYanıtla
nevin:

Oğlum sende ne uzattın bu mevzuyu yaa bu adam böyle bırak ne halt ederse etsin bir gün geberir giderse zaten her şeyin sahibi sen olacaksın ben yerinde olsam onun adını ağzıma bile almam adamda duygunun d si yok odunun teki

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title