Haberler

Emo'dan Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu

Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nin Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nün desteği ile düzenlenen “VIII. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu’ (YEKSEM)” yarın (15 Ekim) başlayacak.

Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün desteği ile düzenlenen "VIII. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu' (YEKSEM)" yarın (15 Ekim) başlayacak.

Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirilecek "VIII. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu, Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Belgin Emre Türkay, Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Mak ve EMO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil'in açılış konuşması ile başlayacak.

EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, 2 gün devam edecek sempozyumda, yenilenebilir enerji alanında bilimsel ve teknik çalışmalar yapan, akademisyenler, araştırmacılar ve uygulayıcıların bir araya geleceğini, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılmasını kısıtlayan engellerin kaldırılmasına yönelik çözümlerin de görüşüleceğini söyledi. Mak, "Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu'na 62 adet bildiri gönderildiğini, bildirilerin 41'inin sözlü olarak 7'sinin ise poster olarak sunulacağını, "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile Elektrik Üretiminde Yasal Düzenlemeler ve Sorunlar" ile "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Sosyal Boyutu" konulu 2 de panel gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Üniversitesi Çukurova Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title