Haberler

Emniyetten Sürücülere "Tatlı Molası"

Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Bodrum-Milas karayolu ile Muğla-Denizli karayolunda polis ekipleri, sürücülere Bodrum lokumu, şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Bodrum- Milas karayolu ile Muğla-Denizli karayolunda polis ekipleri, sürücülere Bodrum lokumu, şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Trafik polisleri tarafından yapılan yol kontrol uygulamasında sürücülere bir taraftan ikramlar yapılırken, bir taraftan da emniyet kemeri takmaları ve yolda dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Trafik akışının en yoğun yaşandığı Bodrum-Milas karayolu üzerinde yapılan uygulama sırasında vatandaşlara, trafik kurallarını içeren broşürler de dağıtıldı. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, ceza yerine lokum ve kolonya ikramıyla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bu tür uygulamaların daha sık yapılmasını isteyen sürücülerden Koray Şanal, birlik ve beraberlik için güzel bir uygulama olduğunu söyledi. Şanal, sürücülerin uykusuz bir şekilde yola çıkmamalarını da istedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla-Denizli güzergahında da polis ekipleri, sürücülere kolonya, lokum ve şeker ikram etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini de sürdürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Bodrum Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title