Haberler

Emniyetten Sürücülere "Şeker Molası"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Trafik ekiplerinin şeker ve lokum dağıtması -Vali Amir Çiçek'in sürücülerle bayramlaşması -Vali Amir Çiçek'in konuşması Muğla'da trafik ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram etti Muğla Valisi Amir Çiçek, uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret ederek, tatile gelen vatandaşlarla bayramlaştı Vali Çiçek: "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz" Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla-Denizli, Muğla-Aydın, Milas-Bodrum, Gökova-Marmaris ve Fethiye-Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kolonya, lokum ve şeker ikram etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Trafik ekiplerinin şeker ve lokum dağıtması

-Vali Amir Çiçek'in sürücülerle bayramlaşması

-Vali Amir Çiçek'in konuşması

Muğla'da trafik ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret ederek, tatile gelen vatandaşlarla bayramlaştı

Vali Çiçek:

"Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz"

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla-Denizli, Muğla-Aydın, Milas-Bodrum, Gökova-Marmaris ve Fethiye-Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kolonya, lokum ve şeker ikram etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

Muğla-Aydın karayolu ve Muğla-Denizli karayolunda denetim yapan trafik ve asayiş ekipleri bölgeye gelen ziyaretçileri durdurup, kolonya, lokum ve şeker ikram ediyor. Bayram süresince devam edecek uygulama ile sürücülere, uzun yolculukları sırasında mola verdirilmesi amaçlanıyor.

Muğla Valisi Amir Çiçek, kentteki uygulama noktalarını ziyaret ederek, görevli polislerin bayramını kutladı. Tatil için Muğla'ya gelen ziyaretçilerin araçlarını durdurarak bayramlaşan Çiçek, kentteki bayram tatili nedeniyle trafiğin yoğun olduğunu hatırlattığı sürücüleri, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sürücülere şeker, lokum ve kolonya ikram eden Çiçek, araçlardaki çocuklara oyuncak hediye etti.

Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde yoğun trafik yaşandığını belirtti.

Bayram tatili süresince özellikle Muğla-Denizli, Muğla-Aydın, Muğla-Milas, Milas-Söke, Milas-Bodrum, Muğla-Gökova, Gökova- Fethiye ve Gökova-Marmaris hatlarında yoğun denetim yapılacağını belirten Çiçek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Uygulama noktalarından durdurulan sürücüler görevli polis ekipleri tarafından da denetleniyor. Biz kentimizde hiçbir olumsuzluğa meydan vermemek için çalışıyoruz." dedi.

Çiçek, tatilcilerin dönüşlerini de takip edeceklerine işaret ederek, "Özellikle turizm bölgelerindeki güzergahlarda trafik ekipleri, emniyet kemeri, fazla yolcu ve trafik kuralı ihlalleri konusunda denetim yapacak." dedi.

Fethiye

Fethiye'de de polis ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik kontrol noktasında durdurdukları araç sürücülerine ikramda bulunup, bayramlaştı.

Fethiye-Antalya karayolundaki trafik kontrol noktasında araçları durduran Fethiye Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, sürücülere şeker ikram etti.

Polis ekipleri, araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları ve hız yapmamaları konusunda uyardı. Tatillerini ilçede geçiren yabancı turistlere de ikramda bulunan ekipler, turistleri günün anlamı hakkında bilgilendirdi.

İzmir'den tatil için Saklıkent Kanyonu'na giden Ezgi Özdemir, uygulamanın çok güzel olduğunu ve yüzlerini güldürdüğünü söyledi.

Ekiplere ikramları için teşekkür eden Özdemir, "Bugünlerde polis ekiplerimize çok ihtiyacımız var. Allah önce onları, sonra bizi korusun." dedi.

Köyceğiz

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde trafik kontrolü yapan polis ekipleri sürücülere bayram şekeri ikram etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından ilçe girişinde trafik kontrolü yapıldı.

Kontrol kapsamında durdurulan araç sürücülerinin emniyet kemeri, ehliyet ve ruhsat kontrollerini yapan polis ekipleri, kontrol sonunda sürücülerin bayramını kutlayarak şeker ikramında bulundu.

Bodrum

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Bodrum'a giden tatilciler ilçe girişinde polis kontrol noktasıyla karşılanıyor. Bayramda da görevlerini sürdüren güvenlik güçleri, sürücü ve yolculara bayram çikolatası ve kolonya ikram ediyor. Uygulamadan oldukça memnun kalan sürücüler huzur ve güven içinde tatillerini geçirecekleri için emniyet güçlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Polis ekipleri bir taraftan ikramlarda bulunurken bir taraftan da durumundan şüphelendikleri araçlarda arama yaptılar. Polis köpeği Dzok eşliğinde yapılan kontrollerde toplu taşıma araçlarında aramalar gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ramazan Bayramı Amir Çiçek Fethiye Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title