Haberler

Emniyetten Sürücü Sağlık Raporu Açıklaması

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada son günlerde sosyal medyada ‘2017 Ocak ayından itibaren sürücü sağlık raporlarının devlet hastanelerinden 350-400 TL civarında bedel ödeyerek alınacağı’ şeklindeki haber ve duyuruların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada son günlerde sosyal medyada '2017 Ocak ayından itibaren sürücü sağlık raporlarının devlet hastanelerinden 350-400 TL civarında bedel ödeyerek alınacağı' şeklindeki haber ve duyuruların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü son günlerde sosyal medya üzerinde sürücü sağlık raporlarının 2017 yılından itibaren devlet hastanelerinden 350-400 TL civarında bir bedel ödenerek alınacağı şeklindeki haber ve duyuruların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Manisa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sürücü sağlık raporları, 'Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları ile Muayenelerine Dair Yönetmelik' hükümleri kapsamında, aile hekimliği, devlet hastaneleri veya özel hastanelerden alınmaya devam edilecektir. Sosyal medyadaki bu tür haberler gerçeği yansıtmadığı gibi; bu yönde Genel Müdürlüğümüzce herhangi bir çalışma yapılmamaktadır." denildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title