Haberler

Emniyetten Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

Güncelleme:

Elazığ'da polis ekipleri, okul önlerinde asayiş ve güvenlik uygulaması başlattı.

Elazığ'da polis ekipleri, okul önlerinde asayiş ve güvenlik uygulaması başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Asayiş ve Çocuk Şube müdürlüklerine bağlı polislerden oluşturulan ekiplerin, özellikle liselerin önlerinde uyuşturucu madde satan kişilere yönelik çalışma yürüteceği belirtildi. .

Öğrencilerin, şiddet unsuru taşıyan olaylara ve kişilere karşı korunmasının amaçlandığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"56 okul çevresinde 26 ekipte toplam 206 personel görevlendirilmiştir. Ayrıca lise düzeyindeki 46 okulun idarecileriyle irtibat kurularak, güvenlik konusunda bilgi alışverişi yapılacak. Öğrencilerin suça sürüklenmelerinin önlenmesi amacıyla da gerekli tedbirler alındı. Öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı korunması, yasa dışı örgütsel ve ideolojik faaliyetlerin etkilerinden uzak tutulması için ilgili birimlerimiz de gerekli çalışmaları sürdürülecek."

Açıklamada, okulların yakın çevresinde bulunan internet kafeler ve elektronik oyun salonları başta olmak üzere umuma açık yerler ve parklarda da denetimlerin artırılacağı bildirildi. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title