Haberler

Emniyetten Mehmet Topal'a Saldırı Açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçeli Mehmet Topal’ın aracına yapılan silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın aracına yapılan silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada saldırganların yakalanması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a yönelik yapılan silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "11.08.2015 günü öğlen saatlerinde Fenerbahçe Futbol Kulübü oyuncusu Mehmet Topal özel aracı ile birlikte Samandıra Tesisleri'nden aynı takım oyuncusu Uygar Mert Zeybek ile ayrıldıktan kısa süre sonra Kartal Samandıra TEM Bağlantı yolunda aracın kurşun geçirmez ön camına bir el ateş edildiği iddiası ile polis merkezimize başvurmuştur. Bahse konu olay ile ilgili olarak çok yönlü çalışmalar başlatılmış, olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların tespit edilerek yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mehmet Topal Samandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title