Haberler

Emniyetten Keman Sesleri Yükseldi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü kapsamında Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evleri öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Nacar'ı ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kapsamında Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evleri öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Nacar'ı ziyaret etti. Öğrencilerin ziyaretinde renkli görüntüler oluştu.

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı Taştepe, Fatih, İnönü, Halkalı, Sefaköy, Cennet, Söğütlüçeşme Bilgi Evleri öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki karakolları ziyaret ederek, polislerle bir araya geldi. Bir hafta boyunca karakollarda görev yapan polis ağabeyleri ve ablalarının yanına giderek, haftalarını kutlayan ve onlara çiçek hediye eden öğrenciler, son olarak da İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Nacar'ı makamında ziyaret etti.

ŞİİR OKUYUP, KEMAN ÇALDILAR

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette Polis Haftası kapsamında hazırladıkları karikatürleri ve kulüp çalışmalarını sergileyen Taştepe Bilgi Evi öğrencileri, kendi yazdıkları şiiri de seslendirdi. Taştepe Bilgi Evi öğrencisi Yankı Kerim Karaca ise, İlçe Emniyet Müdürü Nacar'a hazırladığı keman dinletisini sundu.

Polislik mesleği ile ilgili merak ettiklerini de Mustafa Nacar'dan öğrenen öğrenciler, Nacar'a çiçek ve bilgi evi logolu şapka hediye etti.

Öğrencilerin ziyareti karşısında duygulandığını dile getiren Emniyet Müdürü Nacar, bu anlamlı ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, öğrencilere ve Küçükçekmece Bilgi Evleri Eğitim Koordinatörü İbrahim Keleş'e teşekkür etti. Nacar, öğrencilerin hediye ettiği şapkayı takarak, onlarla toplu fotoğraf çektirdi. Ziyaretin devamında Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını dolaşan öğrenciler görev başındaki polislerin haftalarını kutlayarak, onlara kırmızı gül hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Polis Haftası Mustafa Nacar Bilgi Evleri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title