Haberler

Emniyetten Kamyonculara Bilgilendirme

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli polis memuru Recep Gören, kamyonculara trafik bilgileri verdi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli polis memuru Recep Gören, kamyonculara trafik bilgileri verdi. Eğitim toplantısı sırasında ise gündeme kamyoncu ve TIR'cıların ihtiyacı olan park alanı geldi.

Daha önce çeşitli kurumlarda trafik eğitimleri veren İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli Polis Memuru Recep Gören, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde şoförlere eğitim verdi. Karşılıklı soru cevap şeklinde, yeni trafik düzenlemelerinin anlatıldığı toplantıda ağırlıklı olarak kooperatif üyesi şoförlerin park sorunu konuşuldu.

Kamyoncular Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz TIR ve kamyonlar için park alanı isterken, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli polis memuru Recep Gören ise vatandaşların TIR ve kamyonları şehir içinde görmekten rahatsız olduğunu söyledi, "Size en yakın bir alanı belirleyelim orayı TIR parkı yapalım" dedi.

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz, emniyetin uygulamalarından memnun olduklarını belirtti ve "Değişen yasaları trafik şube müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımızın biz şoförlerden beklentileri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Hız limitleri ve radar kontrolleri ile ilgili doyurucu bilgiler verildi. Şikayetlerimiz varsa biz onlara söyledik. Mesela Düzce'de ciddi anlamda park sorunu var. Bu eğitimlerin olması çok iyi oluyor" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Yılmaz Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title