Haberler

Emniyetten Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Polis Evinde iftara Vali Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Vali Yardımcıları Yavuz Güner ve Adnan Daldal, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Vali Kemal Yurtnaç, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ülkesi için can vermiş, kanını dökmüş, uzvunu kaybetmiş insanların herkes için değerli olduğunu söyledi.

Yurtnaç, şöyle devam etti:

"Milletimiz bu fedakarlığın çokça farkındadır. Dolaysıyla bu tür özel günlerde sizlerle hep birlikte oluyoruz. Ama şurasını da biliyoruz ki bu büyük bir acı, bu büyük bir kardeş kavgası. Bu kardeş kavgasının bir an önce bitmesini dileyerek, bu ülkenin huzur ve sükun içerisinde, tüm insanlarının güven içinde yaşaması için dua ve gayret ediyoruz. Bu çerçevede devletimizin olanca gücüyle gerekli tedbirleri aldığını son yıllarda hepimiz görüyoruz. İnanıyorum ki çok yakın bir zamanda bu terör örgütü, kalleş insanlar hak ettikleri cezaları bulacak. ya teslim olacaklar ya da yok olacaklar. Bizler Yozgat'ta sizlere hizmet eden görevliler olarak daha öncede ifade ettiğim gibi sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizlerin ihtiyaçları karşısında pozitif ayrımcılıkla size daha güzel hizmet verebilmenin gayreti içerisindeyiz."

Vali Yurtnaç, konuşmasının ardından gazi ve şehit aileleriyle birebir ilgilendi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yurtnaç Kazım Arslan Akpınar Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title