Haberler

Emniyette Görev Yeri Değişikliği

Diyarbakır Valiliği, Emniyet Müdürlüğündeki atama ve görev yeri değişikliğinde, asayiş hizmetlerinde etkinliğin arttırılmasının amaçlandığını bildirdi.

Diyarbakır Valiliği,  Emniyet Müdürlüğündeki atama ve görev yeri değişikliğinde, asayiş hizmetlerinde etkinliğin arttırılmasının amaçlandığını bildirdi .

Valilikten yapılan açıklamada, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulundan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kadrosuna 2 emniyet müdür yardımcısının atandığı belirtilerek,  31 Ocak 2014 tarihli valilik oluruyla müdür yardımcıları arasında yeni görev dağılımı yapıldığı kaydedildi.

Çeşitli şube müdürlükleri bünyesinde bulunan şube müdürü veya şube müdür yardımcısı statüsündeki 7 personelin asayiş hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği daha da arttırmak amacıyla valilik makamının 03 Şubat 2014 tarihli onayıyla başta merkez ilçe emniyet müdürlükleri olmak üzere çeşitli şubelerde görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, "Yapılan atamalar rutin olup, bu atamalarla asayiş hizmetlerinde etkinliğin arttırılması amaçlanmıştır" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır Valiliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title